![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, ez az én első post miután csatlakozott csak a fórum, hogy szia mindenkinek először is. Az én problémám, amit én nem értem, hogy van egy 3.4Gig processzor és 1Gig RAM, én is installe, eléggé a közelmúltban, a Windows Vista Premium -, de a számítógépet, úgy tűnik, nagyon-nagyon lassú, és mindent meg nem tölti csak minden alkalommal írásban vagy olvasási a hard-drive (80Gig) - ez az, amit úgy tűnik, hogy így lassú. Játékok, hogy a működtetéséhez használt OK görgőkerék mentén úgy tűnik, hogy most még megnyitásával egy internetes böngésző azon örökre - Vista biztosan nem lehet egyedül felelős a rémálom, ami mindent annak érdekében, hogy unalmas? Van egy menetrend töredezettségmentesítse lemez és tiszta minden héten, és futott, mert a mai napon, hogy ha nincs semmilyen különbség. Hát, ahogy itt vagyok, szombat tipizálási e, hogy a számítógép kemény meghajtó whirring távol tartása elfoglalt, bár én nem hiszem, hogy valamit meg kell beed kell támasztani. Záró darab info - van egy nagyon kicsi az induló lista azaz háttér tevékenységet I kapcsolni őket ki, hogy nincs mentség a contant lemezről való, amit gondol. Remélem, hogy valaki képes azonban némi fényt erre. Ha a válasz az, hogy távolítsa el a Vista, és menjen vissza az XP, nem vagyok biztos benne, hogyan kell csinálni, mert nem kap egy XP lemezt a számítógépet, akkor a hard-drive, mint a back-up valahol. Üdvözlettel, Mark. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello Mark
| |||
| |||
| Szia Wolfey. Én tettem be a 64 bites verzió és XP korábban telepítve van. Azt hiszem, szeretném, hogy visszatérjen-e, de nem minden CD-t vagy bármit, mert tartott a mentés mappát valahol a merevlemezén - Azt hiszem, találtam egy külön meghajtó (partíció), de minden a mappák vannak zárva, és én vidám csinál akármi vele. Mark. |
|
| |||
| |||
| Javítás - már a 32 bites rendszer, mint én csak ellenőrizni én tulajdonságait. Mark. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amikor először váltott át kilátás nagyon lassú volt, ez meg a problémákat, amelyek az én kijelző és a hang vezetők.
Noha azt jelentette, a Vista és telepítve ők okozták a számítógép lassú, mint a pokol. Nyisd ki a Feladatkezelőből és küldd el a CPU és memória használat%. Van telepítve a legújabb hang-és video-vezetők? Te is ezt teszi a Windows Update vagy oda a gyártó honlapján. Nvidia kártyák különösen gondok vannak Vista. Ez azt feltételezi, amit a friss install, és nem egy vírus, vagy spy-ware a számítógépen. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Üdvözlünk a fórumon is ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Mark, welcome to TCF. Vista, a Wolfie kimondja, hogy több forrás disznó XP, mint valaha volt. Az állandó hdd használata azért van, mert a Vista fut a ram teljesíteni, hogy feladatait, így a HDD tároló dinamikus RAM. Ezt nevezzük swapfile. Én erősen ajánlott egy külső GB RAM, hogy enyhítse a problémát.
|
| |||
| |||
| Hello emberek és kösz a tanácsot. Én hogy elmegyünk vásárolni, és még több memória, és a jelentést később. Üdvözlettel, Mark. |
|
| |||
| |||
| Szívesen Mark, hogy az, amit mi itt. Igen, ezt postán vissza, és tudassa velünk, hogyan ment. egészségére.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lassú Új számítógép .. Megszabadultak a Windows System Suite egy hete, és még mindig lassú. | bryan123 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | Augusztus 25, 2009 10:40 |
| Lassú Új számítógép | bryan123 | A Windows operációs rendszerek | 2 | Augusztus 23, 2009 04:20 |
| Számítógép fagyasztása és XP Gets Slow | Siouxpurman | Általános fémáru Chat | 18 | 11. június 2009 23:59 |
| Számítógép futás lassan | antbann | Vírus, kémprogram és biztonság | 10 | 23. március 2008 12:21 |
| Lassú gép | real77 | Vírus, kémprogram és biztonság | 6 | 1. Aug 2007 04:57 |
| Téma eszközök | |
| |