![]() |
|
| |||
| |||
| היי, זו ההודעה הראשונה שלי היא שיש רק הצטרפו בפורום, אז היי לכולם קודם כל. הבעיה שלי, שאני לא מבין, הוא כי יש לי מעבד 3.4Gig ו 1Gig של RAM, יש לי גם installe, די לאחרונה, ב-Windows Vista Premium - אבל, המחשב שלי נראה מאוד מאוד איטית בכל דבר שהיא עושה ו מבלה כמעט כל הזמן לכתוב או לקרוא את הדיסק מ-Drive (80Gig) - זה מה נראה לבצע את זה לאט. משחקים, כי בעבר אישור להפעיל נראה להתגלגל לאורך כעת ואף נפתח של דפדפן האינטרנט לוקח לנצח - בטח Vista לא יכול להיות אחראי על זה רק חלום בלהות שבו הוא ביצוע כל כך משעמם? יש לי תזמנת defrag ו דיסק נקי מדי שבוע וברח זה שוב היום כדי לראות אם הוא עושה שום הבדל. ובכן, רק כאשר אני ישבתי כאן הקלדת זה, המחשב הוא הכונן הקשיח whirring ממני לשמור עסוק, למרות שאני לא חושב שיש משהו beed הוא צריך לעשות. סופי פיסת מידע - יש מעט מאוד ב-ההתחלה של הרשימה כלומר רקע פעילות אני עברת את כולם ממני, כך שאין כל תירוץ עבור גישה contant דיסק שאני יכול לחשוב עליו. אני מקווה שמישהו יכול לשפוך קצת אור על זה. אם התשובה היא כדי להסיר את ההתקנה של Vista ו XP כדי לחזור, אני לא בטוח איך לעשות את זה בגלל שאני לא מקבל דיסק עם XP על המחשב שלי, זה על הכונן הקשיח בתור גיבוי איפשהו. דרישת שלום, מארק. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שלום מארק
| |||
| |||
| היי Wolfey. עשיתי לקבל את גירסת 64 סיביות ו XP מותקן כן היה בעבר. אני חושב שאני רוצה לחזור אליה, אבל אין לך תקליטור או משהו כמו זה נערך כפי גיבוי התיקייה איפשהו על הדיסק הקשיח - אני חושב שאני כבר מצאתי את זה על כונן נפרד (מחיצה) אבל כל את התיקיות נעול ואני צביעות לעשות איתם משהו. מארק. |
|
| |||
| |||
| תיקון - יש לי את המערכת ב 32 ביט שאני פשוט בדק את המאפיינים. מארק. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כשאני הראשונה שונה מעל ל Vista זה היה איטי מאוד, זה היה עד כדי בעיות עם מנהלי התקן המוצגים ויציב.
למרות שהם נועדו עבור Vista ו מותקן כראוי הם גרמו למחשב להיות איטי כמו גיהנום. תפתח את מנהל המשימות ולהפקיד את CPU usage% ו-RAM. האם התקנת את המהדורה האחרונה של קול ווידאו נהגים? אתה יכול לעשות זאת בדרך של Windows Update או ללכת יצרני האתר. כרטיסי Nvidia בפרט יש בעיות עם Vista. זה בהנחה שעשית טרי ו להתקין אין וירוס או מרגל-ware במחשב. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| ברוכים הבאים לפורום מדי ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי מארק, ברוך הבא ל TCF. Vista, כפי Wolfie מדינות, היא יותר של משאבים חזיר מאשר אי פעם היה XP. שימוש קבוע HDD משום Vista פועלת מתוך ראם כדי למלא את זה של משימות, לכן הוא משתמש HDD אחסון דינמי כמו ראם. זה נקרא swapfile. הייתי ממליץ בחום נוסף GB של RAM כדי להקל על הבעיה.
|
| |||
| |||
| היי אנשים, תודה על העצה. אני עומד ללכת לקנות עוד כמה זיכרון ו ידווח שוב מאוחר יותר. דרישת שלום, מארק. |
|
| |||
| |||
| אתה מוזמן מארק, זה מה שאנחנו פה. כן, האם לכתוב בחזרה ולתת לנו כיצד זה הלך. לחיים.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |