![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, tai mano pirmoji po ką tik prisijungė prie forumo, taigi Labas visiems, visų pirma. Mano problema, kurią aš nesuprantu, kad turiu 3.4Gig procesoriaus ir 1Gig RAM, aš taip pat turiu installe, gana neseniai, Windows Vista Premium - bet, mano kompiuterį paaiškėja, kad reikia labai labai lėtai viskas joje, ir išleidžia beveik visą savo laiką raštu ar skaityti iš kietojo disko (80Gig) - tai, kas atrodo, todėl lėtai. Žaidimai, naudojama paleisti Gerai atrodo ristis palei dabar ir net atverti naršyklė trunka amžinai - tikrai Vista negali būti atsakinga tik už tai košmaras, kuris daro viską, kad nuobodu? Aš reguliaraus defrag ir disko valyti kas savaitę ir tęsėsi ji šiandien vėl pamatyti, jei jis daro koks nors skirtumas. Na, kaip aš sėdėjo čia rašyti tai, kompiuterio kietajame diske yra whirring toli palaikymo užimtas, nors aš nemanau, kad ką nors reikėtų beed reikia daryti. Galutinė gabalas Info - yra labai mažai pradėti sąrašą, ty fono veikla, kaip aš juos visus i ¹ jungtas, tai nėra contant prie disko, kad galėčiau galvoti pasiteisinimu. Tikiuosi, kad kas nors galėtų mesti šiek tiek šviesos apie tai. Jei atsakymas yra pašalinti Vista "ir grįžti prie XP, nežinau kaip tai padaryti, nes aš dar negavau XP diską su" My Computer ", ji yra kietajame diske, kaip atsarginis kažkur. Linkėjimai, Markas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki Pažymėti
Sveiki atvykę į TCF Ar gaunate 32 bitų arba 64 bitų versiją? Be to, tu turi XP mašina pradėti? Vista gali būti viena masyvi išteklių Hugger. Daugiau informacijos apie kompiuterio specifikacijas prašom. Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| Hi Wolfey. I didn't get 64 bit XP, ir anksčiau buvo įdiegta Taip. Manau, kad norėčiau grįžti, bet neturi jokio CD ar nieko, kaip buvo nuspręsta, kaip atsarginį aplanką kažkur kietajame diske - Manau, mes pastebėjome, tai ant atskiro disko (disko), bet visų aplankai yra užrakintas ir I cant do anything su jais. Markas. |
|
| |||
| |||
| Koregavimas - Turiu 32 bit sistema, kaip aš ką tik patikrino mano savybės. Markas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kai aš pirmą kartą per Vista, kad ji buvo labai lėtas, tai buvo nustatyta, kad turintiems problemų su savo kalbomis ir garso tvarkyklės.
Nors jos buvo skirtos Vista "ir įdiegtas teisingai jie padarė kompiuteryje turi būti lėtas, kaip pragaras. Atverti Task Manager ir po savo CPU ir RAM naudojimas%. Ar turite įdiegta naujausia garso ir vaizdo tvarkykles? Tai padaryti galite atlikdami "Windows Update" arba eikite į gamintojo svetainę. NVIDIA korteles visų pirma turi problemų su Vista. Tai darant prielaidą, kad tu šviežios įdiegti ir neturi virusų ar spy-ware ant PC. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Sveiki atvykę į forumus kaip per ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey Mark, Sveiki atvykę į TCF. Vista, kaip Wolfie narių, yra daugiau išteklių nei šernas XP kada nors buvo. Nuolatinis HDD naudojimas yra todėl, kad Vista yra senka RAM, kad būtų įvykdyti jos užduotis, todėl naudoja HDD saugykla dinaminis atminties. Tai vadinama swapfile. Aš primygtinai rekomenduojame papildomą GB RAM sušvelninti problemą.
|
| |||
| |||
| Hi people, ir ačiū už patarimus. Esu pasirengęs eiti ir nusipirkti šiek tiek daugiau atminties ir bus pranešti vėliau. Linkėjimai, Markas. |
|
| |||
| |||
| You're welcome Pažymėti, kad ką mes čia. Taip, tai po nugaros ir pranešti mums, kaip jis dingo. į sveikatą.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mažoji naują kompiuterį .. Atsikratėme Windows System Suite savaitę ir vis dar lėtas. | bryan123 | Virus, Spyware & Security | 1 | Rugpjūtis 25, 2009 10:40 |
| Mažoji Naujas kompiuteris | bryan123 | Windows "operacinės sistemos | 2 | Rugpjūtis 23, 2009 04:20 |
| Kompiuterių užšaldymas ir XP Gets Žemas | Siouxpurman | General Hardware Chat | 18 | Birželis 11, 2009 23:59 |
| Kompiuteris veikia lėtai | antbann | Virus, Spyware & Security | 10 | Kovas 23, 2008 12:21 |
| Lėtas kompiuterio | real77 | Virus, Spyware & Security | 6 | 1 rugpjūtis 2007 04:57 |
| Temos įrankiai | |
| |