![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, to jest mój pierwszy post posiadające tylko dołączył forum, więc cześć wszystkim przede wszystkim. Mój problem, którego nie rozumiem, jest to, że mam 3.4Gig procesora i pamięci RAM 1Gig, ja również installe, stosunkowo niedawno, Windows Vista Premium - ale mój komputer wydaje się bardzo powoli, a wszystko to wydaje po prostu o swoim czasie pisania lub czytania z twardego dysku (80Gig) - jest to, co wydaje się być, co wolno. Gry, które służy do uruchamiania ok wydaje się z trudem toczyć się razem, a nawet otwierania przeglądarki internetowej trwa wiecznie - Vista z pewnością nie może być wyłącznie odpowiedzialny za ten koszmar, który czyni wszystko tak uciążliwe? Mam zaplanowane defrag dysku i czyste co tydzień i prowadził go ponownie dziś, aby zobaczyć, czy to czyni żadnej różnicy. Cóż, tak jak ja tutaj, sobota typowania tego komputera twardym dysku jest whirring od prowadzenia zajęty, chociaż nie sądzę, istnieje coś powinno być beed robisz. Końcowy fragment info - jest bardzo mało w początkowym listę tj. tle działalności jak przełączyć je wszystkie startu, więc nie ma wymówki dla zawartość dysku dostęp mogę myśleć. Mam nadzieję, że ktoś jest w stanie rzucić nieco światła na ten temat. Jeśli odpowiedź jest odinstalować Vista i wrócić do XP, nie jestem pewien jak to zrobić, bo nie otrzymasz dysku XP na moim komputerze, to właśnie na twardym dysku jako zapasowych gdzieś. Pozdrowienia, Mark. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello Mark
Zapraszamy do TCF Czy masz 32-bitowe lub 64-bitowej wersji? Ponadto, nie masz XP na komputerze, na początek? Vista może być jednym ogromnego zasobu hugger. Więcej szczegółów na temat specyfikacji komputera proszę. My System: #
|
|
| |||
| |||
| Hi Wolfey. I did get w wersji 64-bitowej i XP była wcześniej zainstalowana tak. Myślę, że chciałbym wrócić do niego, ale nie ma żadnych CD lub coś jak to odbyło się w folderze kopii zapasowej gdzieś na dysku twardym - myślę, że znaleźli ją na oddzielnej partycji (partycji), ale wszystkich foldery są zablokowane i cant zrobić coś z nimi. Mark. |
|
| |||
| |||
| Korekta - Mam 32-bitowy system jak tylko sprawdzone mojej nieruchomości. Mark. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiedy po raz pierwszy zmienił się w ciągu Vista był bardzo powolny, było to, aby problemy z moim wyświetlacz i sterowniki dźwięku.
Nawet jeśli były one przeznaczone dla Vista i poprawnie zainstalowany one spowodowane PC się powoli, jak piekło. Otwórz Menedżera zadań i publikuj swoje użycia procesora i pamięci RAM%. Czy zainstalowane najnowsze sterowniki wideo i dźwięk? Możesz to zrobić przez robi Windows Update lub jadących na stronie producenta. Karty nVidia w szczególności problemy z Vista. Jest to zrobiłeś zakładając nową zainstalować i nie ma żadnych wirusów lub spy-ware na komputerze. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Brzmi to jak dla mnie wszystko, co jest w pozostałych XP jest odzyskiwanie partycji bez pełnej ponownej instalacji XP na dysku Twojego snookered. 1 koncert pamięci RAM jest minimalna podstawa do premii może być tak, że co umożliwiając w dół. Więcej na ten tu. |
|
| |||
| |||
| Witamy na forum zbyt ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey Mark, zapraszamy do TCF. Vista, jak Wolfie członkowskich, jest więcej zasobów niż XP wieprz kiedykolwiek była. Stała hdd użytkowania, ponieważ Vista jest uruchomiony na barana do wypełniania jego zadań, a więc korzysta z hdd składowania jako dynamicznej pamięci RAM. Jest to tzw wymiany. I'd zalecamy dodatkowe GB pamięci RAM, aby złagodzić ten problem.
|
| |||
| |||
| Ludzie Cześć i dzięki za porady. Mam zamiar iść i kupić trochę więcej pamięci i raport ponownie później. Pozdrowienia, Mark. |
|
| |||
| |||
| You're welcome Mark, that's what we're here for. Tak, to post back and let us know how it's gone. wiwaty.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |