![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, toto je môj prvý príspevok s práve vstúpil do fóra, tak ahoj všetkým, v prvom rade. Môj problém, ktorý já nerozumím, je to, že mám 3.4Gig Procesor a 1GIG RAM, já tiež install, docela nedávno, Windows Vista Premium - ale, môj počítač sa zdá byť veľmi veľmi pomalé všetko robí a trávia len o všetky svoje čase písanie alebo čítanie z hard-disk (80Gig) - to je to, čo sa zdá byť jeho pomalé. Hry, ktoré sa používa na spustenie ok Zdá sa valit, a dokonca hneď po otvorení internetového prehliadača sa navždy - Vista určite nemôže byť výlučne zodpovedné za tento nočná mora, ktorý robí všetko tak únavné? Mám naplánované Defrag a čistý disk sa každý týždeň a běžel to znova dnes, či je nejaký rozdiel. No, tak ako já jsem tu sobotu napísaním tohto počítačového hard-disk je whirring preč udržanie práce, aj keď si nemyslím, že existuje niečo, že by malo beed potrebné robiť. Záverečnom kuse info - je veľmi malá v start-hore, tj zoznam pozadia aktivít, jak jsem je všetky komutovaným off, takže tam nie je ospravedlnením pre obsah disku prístup že môžem myslieť. Dúfam, že niekto je schopný niektoré vrhajú svetlo na to. Ak je odpoveď odinštalovať Vista a späť na XP, nie som si istý, ako to urobiť, pretože som sa dostať XP disk s mojím počítačom, keďže je na pevnom disku-ako-späť až niekam. Pozdravy, Mark. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Marku
| |||
| |||
| Ahoj Wolfey. Urobil som si na 64 bit verziu a XP bol predtým nainštalovaný áno. Myslím, že by som sa vrátiť k nej, ale nemajú žiadne CD alebo tak, ako to prebehlo ako záložnú zložky niekam na pevný disk - Myslím, že som zistil, že je na samostatnom disku (partition), ale všetky zložky sú zamknuté a já dotírat urobiť niečo s nimi. Mark. |
|
| |||
| |||
| Oprava - mám 32-bitový systém, ako som skontrolovať moje vlastnosti. Mark. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keď som sa prvýkrát zmenilo k priehľad je veľmi pomalé, čo bolo na moje problémy s displejom a zvukové ovládače.
Aj keď boli určené pre Vista a nainštalovaný správne, že spôsobil PC sa pomaly ako peklo. Otvorte Správcu úloh a post procesora a využitie RAM%. Už ste nainštalovali najnovšie ovládače zvuku a videa? Môžete tak urobiť tým, že urobila Windows Update, alebo pôjdete na webových stránkach výrobcu. Nvidia kariet najmä problémy s Vista. To je predpokladom, že ste znova inštalovať a nemajú žiadne vírusy alebo špionážne-ware na PC. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Vitajte na fóre príliš ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Marku, vitajte na TCF. Vista, Wolfie, ako uvádza, je viac ako jeden zdroj chrapoun XP niekedy bol. Neustály hdd používanie je preto, že Vista je spustená z barana na splnenie úloh, takže je použitie hdd skladovania ako dynamická ram. To sa nazýva virtuálnej pamäte. Já bych rozhodně odporučiť extra GB pamäte RAM, aby sa zmiernili ťažkosti.
|
| |||
| |||
| Ľudia Ahoj a díky za radu. Jsem asi ísť a kúpiť nejaké väčšiu pamäť a podá správu neskôr. Pozdravy, Mark. |
|
| |||
| |||
| You're welcome Marku, že to, čo sme tu. Jo, to poštou späť a dajte nám vedieť, ako je to preč. na zdravie.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týždňom a stále pomalý. | bryan123 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 25.srpna 2009 10:40 |
| Pomalé Nový počítač | bryan123 | Operačné systémy Windows | 2 | 23.srpna 2009 04:20 |
| Pocítacové Zmrazenie a XP Gets Pomalé | Siouxpurman | Všeobecné Hardware Chat | 18 | 11. júna 2009 23:59 |
| Počítač Beh pomalý | antbann | Virus, spyware a bezpečnosť | 10 | 23. marca 2008 12:21 |
| Pomalý počítač | real77 | Virus, spyware a bezpečnosť | 6 | 1. august 2007 04:57 |
| Thread Tools | |
| |