![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, ово је мој први пост има само придружио форуму, па поздрав свима пре свега. Мој проблем, који ја не разумем, да сам 3.4Гиг процесора и 1Гиг РАМ-а, зато сам те инсталле, релативно недавно, Уиндоус Виста Премиум - али мој рачунар, како се чини врло врло споро у свему чини и потроши праведан о све своје време у писање или читање са хард-диска (80Гиг) - то је оно што чини се да што је спора. Игре које се изводити ок, изгледа, точкови сада заједно, па чак и отварање интернет прегледач траје заувек - Виста сигурно не могу бити одговорни за то ноћна чинећи све што је тако досадан? Имам заказано преварити и диск чист сваки викенд и еарлы је данас поново видети ако то помоћ за нужду разлика. Па, као што сам ја овде куцате ова субота, рачунар тврд-возити се ухирринг удаљен чување заузет, иако не мислим постоји ништа што би требало да буде беед радите. Завршни комад инфо - ту је врло мало у старт-уп, односно листу позадини активности као што сам пребацио их све ван, тако да нема извињења за приступ диску цонтант да могу мислити на шта. Надам се да је неко у могућности да неке пролио светло на ово. Ако је одговор да деинсталирам Видик и повратак на КСП, нисам сигуран како да то урадим, јер нисам добити КСП диск са мојим рачунар, он се налази на чврстом диску, као бацк-уп негде. Поздрави, Марк. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поздрав Марко
Добродошли на ТЦФ Јесте ли добили 32 бита или 64 битну верзију? Такође, да ли имате КСП на рачунар да бисте почели са? Виста може да буде један масиван ресоурце хуггер. Више детаља на рачунару наочаре молим. Мы Сыстем: #
|
|
| |||
| |||
| Бок Уолфеы. Ја сам добио 64 битну верзију и КСП је претходно инсталиран да. Мислим да бих се вратили на њега, али не да има било који ЦД или ништа, јер је одржана као бацкуп фолдер негде на хард диск - Мислим да сам пронашао га на засебан диск (партицију), али све су фасцикле закључан, а ја не могу ништа учинити са њима. Марк. |
|
| |||
| |||
| Корекција - Имам 32 битни систем као ЈА праведан обуздан мој својства. Марк. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Када сам први пут измењена над видик на то је био веома спор, то је према доле да има проблема са мојим приказ и звук возача.
Иако су биле намењене за видик и исправно инсталиран на рачунару узроковали су да се спор као пакао. Опен уп задатак водитељ и објавите своје ЦПУ и РАМ коришћења%. Имате ли инсталиран задњи аудио и видео дривер? То можете учинити тако да догађај Уиндоус Упдате или одете на уеб страницу произвођача. НВИДИА картице посебно имају проблема са Виста. То је под претпоставком сте чисту инсталацију и не имати било који вирус или шпијун-пазити на ПЦ. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Добродошли на форумима превише ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Означи Хеј, добродошли на ТЦФ. Виста, као Уолфие државе, је више ресурса него КСП свиња икад био. Стално коришћење ХДД је зато Виста је трчање вањска страна од овна да испуни га задатака, па се користи за складиштење ХДД као динамичне РАМ. То се зове суапфиле. Хтео снажно препоручити додатни ГБ РАМ-а да разреши проблем.
|
| |||
| |||
| Поздрав људи и хвала за савет. Ја сам о отићи и купити неке више меморије, те ће извештај касније. Поздрави, Марк. |
|
| |||
| |||
| Ыоу'ре уелцоме Марк, то је оно што смо овде. Да, то пост леђа и дајте нам до знања како је отишао. живели.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Споро новог рачунара .. Отарасили Уиндоус система Суите, недељу дана и још увек споро. | брыан123 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 25 Авг 2009 10:40 |
| Споро новог рачунара | брыан123 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 23. Авг 2009 04:20 |
| Хладан рачунар и КСП Добива слоу | Сиоукспурман | Генерал Хардуаре Цхат | 18 | 11. јуна 2009 23:59 |
| Рачунар трчање полаган | антбанн | Вирус, Спыуаре и безбедност | 10 | 23 март 2008 12:21 |
| Споро рачунар | реал77 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 6 | 1 аугуст 2007 04:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |