![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, це мій перший пост, щойно вступив у форумі, так що привіт усім у першу чергу. Моє завдання, яку я не розумію, що у мене є 3.4Gig процесором і 1Gig Рам, я також проінсталюйте, порівняно недавно, Windows Vista Premium - Але, мій комп'ютер, як видається, дуже і дуже повільно все, що робить і витрачає майже весь свій час у письмовому вигляді або читання з жорсткого диска (80Gig) - це те, що, як видається, робить його повільним. Ігри, які використовуються для запуску ОК мабуть, котити по теперішній час, і навіть відкриття інтернет-браузер приймає Forever - Перспективи, безумовно, не може нести відповідальність за це кошмар, який робить все так втомлює? У мене заплановані і дефрагментація диска чистої кожну тиждень, і побіг знову сьогодні, щоб побачити, якщо вона робить ніякої різниці. Ну, як я сидів тут набравши цьому комп'ютері жорсткого диска тріщати Away підтримання зайнятості, хоча я не думаю, що є щось вона повинна beed б займатися. Заключний шматок інформації - є дуже мало в початковий список тобто заходи тлі як я включив їх усі, тому немає ніяких виправдань для Contant доступ до диску, що я можу думати. Я сподіваюся, хтось здатний пролити світло на це. У випадку позитивної відповіді, щоб видалити Vista і повернутися назад на XP, я не впевнений, як це зробити, тому що я не отримаю диск XP з мого комп'ютера, він знаходиться на жорсткий диск в якості резервної кудись. Привіт, Марк. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello Mark
Ласкаво просимо на TCF Ви отримаєте 32 бітні або 64-бітної версії? Крім того, у вас були XP на комп'ютері, в першу чергу? Перспектива може бути одним з масових Hugger ресурсу. Більш докладна інформація про комп'ютер специфікації будь ласка. Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Привіт Wolfey. Я справді отримав 64 бітної версії XP і вона була раніше встановлена Так. Я думаю, я хотів би повернутися до нього, але не мають CD або що-небудь, як це було проведено в якості резервної папці десь на жорсткому диску - Мені здається, я знайшов його на окремому диску (розділі), але все Папка закривається, і я нахиляє нічого зробити з ними. Марк. |
|
| |||
| |||
| Виправлення - У мене є 32-розрядна система, як я тільки що перевірив мій властивостями. Марк. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли я вперше перейшли на Vista Було дуже повільно, це було до виникають проблеми з дисплеєм і звуковий драйвер.
Навіть якщо б вони були призначені для Vista і встановлена правильно вони викликали ПК, буде повільним, як пекло. Відкрийте диспетчер завдань і після вашого процесора і оперативної пам'яті використанні%. Ви встановили останню звуку та відео драйвера? Ви можете зробити це робить Windows Update або відвідування веб-сайту виробників. Nvidia карт, в Зокрема, є проблеми з Vista. Це якщо ви зробили нову установку і не мають вірус або будь-Spy Ware на ПК. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Це звучить для мене як все, що залишилися, ХР є відновлення розділів і без повної переінсталяції XP на диск вашого снукері. 1 гігабайт оперативної пам'яті, базовий мінімум для таких премій може бути, що роблять подорожі мережею вниз. Докладніше на цю тут. |
|
| |||
| |||
| Ласкаво просимо на форум теж ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Марк Гей, ласкаво просимо в ФМС. Перспектива того, як держави Wolfie, це більше ресурсів, ніж XP свиней коли-небудь був. Постійне використання жорсткого диска в тому, що Vista працює з ОЗУ для виконання його завдань, якщо використовується жорсткий диск зберігання, як динамічне ОЗУ. Це називається файл підкачки. Я би настійно рекомендував додатково ГБ оперативної пам'яті для зниження гостроти проблеми.
|
| |||
| |||
| Люди привіт і спасибі за пораду. Я збираюся піти і купити більше пам'яті і повідомить пізніше. Привіт, Марк. |
|
| |||
| |||
| Ви завжди можете відзначити, що те, що ми тут. Так, робити пост назад і дайте нам знати, як він пропав. ура.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Низька Новий комп'ютер .. Позбувся від Windows System Suite тиждень тому і все ще повільно. | bryan123 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 25 серпня 2009 10:40 |
| Низька Новий комп'ютер | bryan123 | Операційні системи Windows | 2 | 23 серпня 2009 04:20 |
| Комп'ютерні Заморожування і XP Gets Низька | Siouxpurman | Генеральний обладнання чат | 18 | 11 червня 2009 23:59 |
| Комп'ютер з встановленою повільний | antbann | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 10 | 23 березня 2008 12:21 |
| Повільний комп'ютер | real77 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 6 | 1 серпня 2007 04:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |