![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Просто reinstalled Windows след оформление на HD и програма инсталации компютърът е много бавна за стартиране PLS. посъветва. Има нещо стопанство назад двойна Core AMD Athlon 3 концерта на овен Windows XP про |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ей там, Аз наскоро се проведе в някои неща, просто се опитвам да се безпокоя програми (Yahoo Messenger) от преинсталирането самото стартиране в менюто, след като го изтриете. Мисля, това може да ти помогна, както и тъй като много от проблемите, с бавното зареждане трябва да правите с стартиране. Аз съм с XP Home Edition, така аз не мисля, че това е много различно, ако дори и най-малко. Кликнете върху вашето меню Старт, след което натиснете Run и напишете "msconfig.exe" (без котировки, очевидно) и щракнете върху раздела стартиране, която следва да бъде последният раздел. От тук можете да спрете изпълнението на програмите на стартиране от unchecking и прилагане и след това просто rebooting. Бъдете внимателни относно това, което макар и неспособен или бихте могли да тичам в някои лоши проблеми. Аз също намери този сайт: http://www.processlibrary.com/ , където можете просто да напишете имената на файла и ще ви кажа какво е свързан с файла, какво го прави, и други и нейните reccomendation за блокирането него. Имайте предвид, че не е необходимо да се знае на файла разширение (например: ако сте гледам Explorer.exe, трябва само напишете Explorer и тя ще търси и своя като Explorer.exe), това я прави много прости, ако файлови разширения не са означени в стартовия раздел. Надявам се това да помогне. |
|
| |||
| |||
| Start> Run> въведете services.msc Можете да спрете или изключите всяка услуга от там както извор. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бавно нов компютър .. Отърва се от Windows система апартамент преди една седмица и все още е бавна. | bryan123 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 25-ти август, 2009 10:40 |
| Бавно Windows XP Старт Up - 124MB Рам 850 MHz процесор | jonesnewton | Windows операционни системи | 4 | 18 Март 2009 02:05 |
| Отвличане Това дневници - Наскоро реставрирани моя компютър | pest79456 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 9 | 15 Март 2009 17:36 |
| Бавно Започнете с XP Pro | mpenney | Windows операционни системи | 4 | 8 Декември 2008 04:23 |
| Vista-бавно стартиране | triathleterob | Windows операционни системи | 7 | 23rd Nov 2008 06:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |