menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Pomalý počítač na spuštění-nedávno reboooted a přeinstalovat vše

Reply

Thread Nástroje
Old 28.listopadu 2007, 19:31
Nový člen skupiny

Default Pomalý počítač na spuštění-nedávno reboooted a přeinstalovat vše

Jen jsem přeinstalovat Windows po formátování HD a programové vybavení
počítač je velice pomalý na zakládání pls. radit.
existuje něco, zadržují

Dvě jádra AMD Athlon
3 koncert RAM
Windows XP Pro
Old 28.listopadu 2007, 19:36
Moderátor skupiny

Do některé z kroků toto vlákno

Pokud to nepomůže pak dejte nám vědět.

Old 2.prosince 2007, 23:22
Nový člen skupiny

Ahoj,

Nedávno jsem se běžel přes některé věci se prostě snaží dostat otravné programy (Yahoo Messenger) od přeinstalovali sám do menu po startu jsem jej odstranit. I tento údaj může pomoci vám tak dobře, protože mnoho problémů s pomalým zavádení má co do činění s startu.

Jsem pomocí XP Home Edition takže si nemyslím, že to je příliš mnoho různých, i když vůbec.

Klikněte na nabídku Start, potom na příkaz Spustit a zadejte "Msconfig.exe" (bez citace, samozřejmě) a klikněte na startu kartu, která by měla být poslední kartu.

Odtud můžete vypnout programy běžící na vašem startu do odškrtnutím a uplatnění a pak jednoduše restartem.

Buďte opatrní na to, co vypnout, nebo když jste mohli narazit nasty některé problémy.
Také jsem našel tento web: http://www.processlibrary.com/ , kde si můžete jednoduše zadat jména souborů a bude říkat, co je soubor související se, co dělá atd., a jeho reccomendation deaktivovat ji. Všimněte si, že nemusíte vědět soubor na prodloužení (např.: pokud hledáte nahoru explorer.exe, musíte pouze typ v průzkumníkovi a bude hledat a zase jako explorer.exe) to je velmi jednoduché, pokud souborů, které nejsou označeny na startu kartu.

Doufám, že to pomůže.
Old 3 prosince 2007, 01:11
Moderátor skupiny

Start> Spustit> zadejte Services.msc

Můžete zastavit nebo zakázat jakoukoli službu z toho stejně.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týdnem a stále pomalý. bryan123 Virus, spyware a bezpečnost 1 25.srpna 2009 10:40
Slow Windows XP Start Up - 124megabajt Ram 850 MHz procesor jonesnewton Operační systémy Windows 4 18. března 2009 02:05
Tento únos logu - Nedávno obnovena počítač pest79456 Virus, spyware a bezpečnost 9 15. března 2009 17:36
Pomalý start s XP Pro mpenney Operační systémy Windows 4 8. prosince 2008 04:23
Vista-pomalu začít triathleterob Operační systémy Windows 7 23. listopadu 2008 06:32
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.