![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jen jsem přeinstalovat Windows po formátování HD a programové vybavení počítač je velice pomalý na zakládání pls. radit. existuje něco, zadržují Dvě jádra AMD Athlon 3 koncert RAM Windows XP Pro |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Nedávno jsem se běžel přes některé věci se prostě snaží dostat otravné programy (Yahoo Messenger) od přeinstalovali sám do menu po startu jsem jej odstranit. I tento údaj může pomoci vám tak dobře, protože mnoho problémů s pomalým zavádení má co do činění s startu. Jsem pomocí XP Home Edition takže si nemyslím, že to je příliš mnoho různých, i když vůbec. Klikněte na nabídku Start, potom na příkaz Spustit a zadejte "Msconfig.exe" (bez citace, samozřejmě) a klikněte na startu kartu, která by měla být poslední kartu. Odtud můžete vypnout programy běžící na vašem startu do odškrtnutím a uplatnění a pak jednoduše restartem. Buďte opatrní na to, co vypnout, nebo když jste mohli narazit nasty některé problémy. Také jsem našel tento web: http://www.processlibrary.com/ , kde si můžete jednoduše zadat jména souborů a bude říkat, co je soubor související se, co dělá atd., a jeho reccomendation deaktivovat ji. Všimněte si, že nemusíte vědět soubor na prodloužení (např.: pokud hledáte nahoru explorer.exe, musíte pouze typ v průzkumníkovi a bude hledat a zase jako explorer.exe) to je velmi jednoduché, pokud souborů, které nejsou označeny na startu kartu. Doufám, že to pomůže. |
|
| |||
| |||
| Start> Spustit> zadejte Services.msc Můžete zastavit nebo zakázat jakoukoli službu z toho stejně. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týdnem a stále pomalý. | bryan123 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 25.srpna 2009 10:40 |
| Slow Windows XP Start Up - 124megabajt Ram 850 MHz procesor | jonesnewton | Operační systémy Windows | 4 | 18. března 2009 02:05 |
| Tento únos logu - Nedávno obnovena počítač | pest79456 | Virus, spyware a bezpečnost | 9 | 15. března 2009 17:36 |
| Pomalý start s XP Pro | mpenney | Operační systémy Windows | 4 | 8. prosince 2008 04:23 |
| Vista-pomalu začít | triathleterob | Operační systémy Windows | 7 | 23. listopadu 2008 06:32 |
| Thread Nástroje | |
| |