![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA pravedan reinstalled prozore nakon formating HD i program Instalacije računalo je vrlo vrlo sporo na start up pls. savjetovati. ima nešto holding back Dual Core AMD Athlon 3 čeze RAM-a Windows XP Pro |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Hej ima, Nedavno sam išla preko neke stvari jednostavno pokušavaju dobiti peckav programe (yahoo glasnik) iz ponovnom instaliranju sama u početni izbornik nakon što sam ga obrisati. JA podoba ovaj svibanj pomoći da se i od puno problema sa sporim booting ima veze s pokretanju. Im 'koristeći XP Home Edition tako da ne mislite da je ovo previše različite, čak i ako uopće. Kliknite svoj početni izbornik, a zatim kliknite Pokreni i upišite "programu Msconfig.exe" (bez citata, očito) i kliknite na pokretanju karticu, koja bi trebala biti posljednji tab. Odavde možete onemogućiti pokretanje programa na Vašem pokretanju po unchecking i primjenjuje, a zatim jednostavno ponovne inicijalizacije operacijskog sust. Budite oprezni na što onemogućiti ili ipak mogli pokrenuti u neke neugodne probleme. Također sam pronašao ovu web stranicu: http://www.processlibrary.com/ gdje se možete jednostavno upišite u datoteci imena i on će ti reći što datoteka se odnose na, što je, itd. i za onemogućavanje njegove reccomendation ga. Imajte na umu da ne morate znati file's extension (ie: if you're looking up explorer.exe, trebate samo upisati Explorer i ona će ga traži i pojavljivali kao explorer.exe) ovo čini vrlo jednostavan, ako datotečnih nastavaka nisu označene u pokretanju karticu. Nadam se ovo pomaže. |
|
| |||
| |||
| Start> Run> upišite services.msc Možete zaustaviti ili onemogućiti bilo koju uslugu od tamo, kao dobro. |