![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני רק מחדש את Windows לאחר formating HD ותוכנית התקנות המחשב הוא מאוד מאוד איטי על הפעלה pls. יעוץ. יש משהו מחזיק בחזרה DUAL CORE AMD Athlon 3 חלטורה של רם Windows XP Pro |
|
| |||
| |||
| היי, לאחרונה אני רץ על פני כמה דברים רק מנסה להשיג תוכניות מעצבנים (Yahoo Messenger) לתוך עצמה מחדש מתוך תפריט ההפעלה לאחר אני מוחק את זה. אני נתון זה עשוי לעזור לך גם הרבה מאז הבעיות עם איטי באתחול יש לעשות עם ההפעלה. אני משתמש ב XP Home Edition, כך אני לא חושב שזה יותר מדי שונים, אפילו אם בכלל. לחץ על תפריט התחל, ולאחר מכן לחץ על הפעלה והקלד "Msconfig.exe" (ללא quotations, כמובן) ולחץ על הכרטיסייה אתחול, שאמור להיות האחרון הכרטיסייה. מכאן אתה יכול לבטל תוכניות מלפעול על ידי unchecking ההפעלה שלך וליישם ולאחר מכן פשוט יתכן ואיתחול. תיזהר על מה אתה אף להשבית או שאתה יכול לרוץ לתוך כמה בעיות מלוכלך. אני נמצא גם באתר זה: http://www.processlibrary.com/ איפה אתה יכול פשוט להקליד את שמות הקבצים וזה יגידו לך מה הקובץ קשורה, מה היא עושה, וכו 'ועל reccomendation עבור להשבית אותו. שים לב, אתה לא צריך לדעת את הסיומת של הקובץ (כלומר: אם אתה מסתכל למעלה Explorer.exe, עליך רק להקליד Explorer והוא יהיה לחפש אותו להופיע כפי Explorer.exe) זה עושה את זה מאוד פשוט, אם את סיומות הקבצים אינם שכותרתו את הכרטיסייה אתחול. מקווה שזה עוזר. |
|
| |||
| |||
| התחל> הפעלה> הקלד services.msc אתה יכול להפסיק או לבטל כל שירות משם גם כן. |