mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Lėtas kompiuterio pradėti, neseniai reboooted ir iš naujo viskas

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 28, 2007, 19:31
Naujas Narys

Default Lėtas kompiuterio pradėti, neseniai reboooted ir iš naujo viskas

Aš tiesiog iš naujo įdiegti "Windows po formatavimo HD ir programos įrenginiai
kompiuteris yra labai labai lėtai pradėti pls. patarti.
yra kažkas stabdo

Dual Core AMD Athlon
3 koncertą RAM
Windows XP Pro
Old Lapkritis 28, 2007, 19:36
Moderatorius Grupė

Ar tam tikrų priemonių šioje temoje

Jei tai nepadeda tada su mumis.

Old 2 gruodis 2007, 23:22
Naujas Narys

Hey there,

Aš neseniai vyko tarp kai kurių dalykų tiesiog bando gauti erzina programos (yahoo messenger) iš naujo save į paleisties meniu, kai aš jį pašalinti. Aš pav, tai gali padėti jums, kaip gerai, nes su lėtai įkėlimas daug problemų turi daryti su startup.

I'm using XP Home Edition, todėl aš nemanau, kad tai yra per daug skirtingi, net jei ne visi.

Spustelėkite meniu Pradėti, tada spustelėkite Vykdyti ir įveskite "msconfig.exe" (be kainų, be abejo) ir spustelėkite skirtuką Paleidimas, kuris turėtų būti paskutinis skirtukas.

Iš čia galite išjungti programas paleisti jūsų paleisties pagal išvalyti ir taikyti ir tada tiesiog perkrauna.

Būkite atsargūs, dėl ko nors uždrausti ar galima paleisti į kai kurių nemalonių problemų.
Aš taip pat rasti šiame tinklalapyje: http://www.processlibrary.com/ kur Jūs galite tiesiog įvesti failo pavadinimą ir jis tau pasakys, kas yra susiję su byla, ką jis daro, ir tt ir jos reccomendation už jį išjungti. Atminkite, kad jums nereikia žinoti failo plėtinį (pvz.: jei ieškote iki explorer.exe, Jums reikia tik įvesti tyrėją ir jis ieškos to ir riesti kaip explorer.exe) Tai labai paprasta, jeigu failų nėra pažymėtos Startup kortelėje.

Hope this helps.
Old Gruodis 3, 2007, 01:11
Moderatorius Grupė

Start> Run> įrašykite services.msc

Galite sustabdyti ar uždrausti bet kokią paslaugą, iš ten taip pat.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mažoji naują kompiuterį .. Atsikratėme Windows System Suite savaitę ir vis dar lėtas. bryan123 Virus, Spyware & Security 1 Rugpjūtis 25, 2009 10:40
Lėtas Windows XP "Start Up - 124MB RAM 850 MHz procesorius jonesnewton Windows "operacinės sistemos 4 Kovas 18, 2009 02:05
Hijack Šis Įrašai - Neseniai vėl mano kompiuteryje pest79456 Virus, Spyware & Security 9 Kovas 15, 2009 17:36
Mažoji Start Up su XP Pro mpenney Windows "operacinės sistemos 4 8 gruodis 2008 04:23
Vista lėta pradėti triathleterob Windows "operacinės sistemos 7 Lapkritis 23, 2008 06:32
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.