![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš tiesiog iš naujo įdiegti "Windows po formatavimo HD ir programos įrenginiai kompiuteris yra labai labai lėtai pradėti pls. patarti. yra kažkas stabdo Dual Core AMD Athlon 3 koncertą RAM Windows XP Pro |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Hey there, Aš neseniai vyko tarp kai kurių dalykų tiesiog bando gauti erzina programos (yahoo messenger) iš naujo save į paleisties meniu, kai aš jį pašalinti. Aš pav, tai gali padėti jums, kaip gerai, nes su lėtai įkėlimas daug problemų turi daryti su startup. I'm using XP Home Edition, todėl aš nemanau, kad tai yra per daug skirtingi, net jei ne visi. Spustelėkite meniu Pradėti, tada spustelėkite Vykdyti ir įveskite "msconfig.exe" (be kainų, be abejo) ir spustelėkite skirtuką Paleidimas, kuris turėtų būti paskutinis skirtukas. Iš čia galite išjungti programas paleisti jūsų paleisties pagal išvalyti ir taikyti ir tada tiesiog perkrauna. Būkite atsargūs, dėl ko nors uždrausti ar galima paleisti į kai kurių nemalonių problemų. Aš taip pat rasti šiame tinklalapyje: http://www.processlibrary.com/ kur Jūs galite tiesiog įvesti failo pavadinimą ir jis tau pasakys, kas yra susiję su byla, ką jis daro, ir tt ir jos reccomendation už jį išjungti. Atminkite, kad jums nereikia žinoti failo plėtinį (pvz.: jei ieškote iki explorer.exe, Jums reikia tik įvesti tyrėją ir jis ieškos to ir riesti kaip explorer.exe) Tai labai paprasta, jeigu failų nėra pažymėtos Startup kortelėje. Hope this helps. |
|
| |||
| |||
| Start> Run> įrašykite services.msc Galite sustabdyti ar uždrausti bet kokią paslaugą, iš ten taip pat. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mažoji naują kompiuterį .. Atsikratėme Windows System Suite savaitę ir vis dar lėtas. | bryan123 | Virus, Spyware & Security | 1 | Rugpjūtis 25, 2009 10:40 |
| Lėtas Windows XP "Start Up - 124MB RAM 850 MHz procesorius | jonesnewton | Windows "operacinės sistemos | 4 | Kovas 18, 2009 02:05 |
| Hijack Šis Įrašai - Neseniai vėl mano kompiuteryje | pest79456 | Virus, Spyware & Security | 9 | Kovas 15, 2009 17:36 |
| Mažoji Start Up su XP Pro | mpenney | Windows "operacinės sistemos | 4 | 8 gruodis 2008 04:23 |
| Vista lėta pradėti | triathleterob | Windows "operacinės sistemos | 7 | Lapkritis 23, 2008 06:32 |
| Temos įrankiai | |
| |