mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Lēns dators darbības uzsākšanas, nesen reboooted un pārinstalēta, viss

Reply

Thread Tools
Old Novembris 28, 2007, 19:31
New Member Group

Es tikko pārinstalēta logi pēc formating HD un programmas iekārtas
dators ir ļoti ļoti lēns darbības uzsākšanas pls. padomu.
tur ir kaut kas kavē

Dual Core AMD Athlon
3 GIG RAM
Windows XP Pro
Old Novembris 28, 2007, 19:36
Moderator Group

Vai daži no soļiem šis pavediens

Ja tas nepalīdz, tad dodiet mums zināt.

Old Decembris 2, 2007, 23:22
New Member Group

Hey there,

Es nesen skrēja pāri dažas lietas vienkārši cenšas iegūt ļaundabīgām programmām (Yahoo messenger) no pārinstalēt sevi startēšanas izvēlnē kad es izdzēšu to. I skaitlis tas var jums palīdzēt veic kā arī tā daudz ar lēnu booting problēmu ir saistīts ar starta.

Es izmantoju XP Home Edition, tāpēc es nedomāju, ka tas ir pārāk daudz atšķirīga, ja pat vispār.

Uzklikšķina uz jūsu sākuma izvēlnē, pēc tam noklikšķiniet uz Izpildīt un tips "msconfig.exe" (bez kursiem, protams) un noklikšķiniet uz starta cilnes, kas ir pēdējais tab.

No šejienes jūs varat atspējot programmas no darbojas jūsu starta ar unchecking un piemērojot un tad vienkārši rebooting.

Esi uzmanīgs uz to, ko jūs atslēgt kaut vai jūs varētu satikt kādu vētraina problēmas.
Es arī atrodama šajā tīmekļa vietnē: http://www.processlibrary.com/ kur var vienkārši ierakstiet faila nosaukumu un tas tev pastāstīs ko fails ir saistīts ar to, ko tā dara, uc, un tā reccomendation izslēdz to. Ievērojiet, ka jums nav jāzina faila paplašinājums (piemēram: ja jūs meklējat augšu explorer.exe, Jums nepieciešams tikai tipa Explorer un tā meklēs to un ierasties kā explorer.exe), tas padara to ļoti vienkārši, ja failu paplašinājumi nav apzīmēti ar starta tab.

Hope this helps.
Old Decembris 3, 2007, 01:11
Moderator Group

Start> Run> type services.msc

Jūs varat pārtraukt vai atspējot jebkuru pakalpojumu, no turienes arī.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.