![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es tikko pārinstalēta logi pēc formating HD un programmas iekārtas dators ir ļoti ļoti lēns darbības uzsākšanas pls. padomu. tur ir kaut kas kavē Dual Core AMD Athlon 3 GIG RAM Windows XP Pro |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Hey there, Es nesen skrēja pāri dažas lietas vienkārši cenšas iegūt ļaundabīgām programmām (Yahoo messenger) no pārinstalēt sevi startēšanas izvēlnē kad es izdzēšu to. I skaitlis tas var jums palīdzēt veic kā arī tā daudz ar lēnu booting problēmu ir saistīts ar starta. Es izmantoju XP Home Edition, tāpēc es nedomāju, ka tas ir pārāk daudz atšķirīga, ja pat vispār. Uzklikšķina uz jūsu sākuma izvēlnē, pēc tam noklikšķiniet uz Izpildīt un tips "msconfig.exe" (bez kursiem, protams) un noklikšķiniet uz starta cilnes, kas ir pēdējais tab. No šejienes jūs varat atspējot programmas no darbojas jūsu starta ar unchecking un piemērojot un tad vienkārši rebooting. Esi uzmanīgs uz to, ko jūs atslēgt kaut vai jūs varētu satikt kādu vētraina problēmas. Es arī atrodama šajā tīmekļa vietnē: http://www.processlibrary.com/ kur var vienkārši ierakstiet faila nosaukumu un tas tev pastāstīs ko fails ir saistīts ar to, ko tā dara, uc, un tā reccomendation izslēdz to. Ievērojiet, ka jums nav jāzina faila paplašinājums (piemēram: ja jūs meklējat augšu explorer.exe, Jums nepieciešams tikai tipa Explorer un tā meklēs to un ierasties kā explorer.exe), tas padara to ļoti vienkārši, ja failu paplašinājumi nav apzīmēti ar starta tab. Hope this helps. |
|
| |||
| |||
| Start> Run> type services.msc Jūs varat pārtraukt vai atspējot jebkuru pakalpojumu, no turienes arī. |