menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Pomalý počítač na spustenie-nedávno reboooted a preinštalovať všetko

Reply

Thread Tools
Old 28. novembra 2007, 19:31
Nový člen skupiny

Default Pomalý počítač na spustenie-nedávno reboooted a preinštalovať všetko

Len som preinštalovať Windows po formátovanie HD a programové vybavenie
počítač je veľmi pomalý na zakladanie pls. radiť.
existuje niečo, zadržujú

Dve jadrá AMD Athlon
3 koncert RAM
Windows XP Pro
Old 28. novembra 2007, 19:36
Moderátor skupiny

Do niektorej z krokov toto vlákno

Ak to nepomôže potom dajte nám vedieť.

Old 2.prosince 2007, 23:22
Nový člen skupiny

Ahoj,

Nedávno som sa běžel cez niektoré veci sa jednoducho snaží dostať otravné programami (Yahoo Messenger) od přeinstaloval sám do menu po štarte som ho odstrániť. Aj tento údaj môže pomôcť vám tak dobre, pretože veľa problémov s pomalým zavádzanie má čo do činenia s štarte.

Som pomocou XP Home Edition takže si nemyslím, že to je príliš veľa rôznych, aj keď vôbec.

Kliknite na ponuku Štart, potom na položku Spustiť a zadajte "Msconfig.exe" (bez citácie, samozrejme) a kliknite na štarte kartu, ktorá by mala byť posledný kartu.

Odtiaľ môžete vypnúť programy bežiace na vašom štarte do odškrtnutím a uplatnenie a potom jednoducho reštartom.

Buďte opatrní na to, čo vypnúť, alebo keď ste mohli naraziť nasty niektoré problémy.
Tiež som našiel tento web: http://www.processlibrary.com/ , Kde si môžete jednoducho zadať mená súborov a bude hovoriť, čo je súbor súvisiace sa, čo robí atď, a jeho reccomendation deaktivovať ju. Všimnite si, že nemusíte vedieť súbor na predĺženie (napr.: ak hľadáte hore explorer.exe, musíte iba typ v průzkumníkovi a bude hľadať a zase ako explorer.exe) to je veľmi jednoduché, pokiaľ súborov, ktoré nie sú označené na štarte kartu.

Dúfam, že to pomôže.
Old 3 decembra 2007, 01:11
Moderátor skupiny

Štart> Spustiť> zadajte services.msc

Môžete zastaviť alebo zakázať akúkoľvek službu z toho rovnako.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Slow Nový počítač .. Zbavili Windows System Suite týždňom a stále pomalý. bryan123 Virus, spyware a bezpečnosť 1 25.srpna 2009 10:40
Pomalé Windows XP Start Up - 124megabajt Ram 850 MHz procesor jonesnewton Operačné systémy Windows 4 18. marca 2009 02:05
Tento únos logu - Nedávno obnovená počítač pest79456 Virus, spyware a bezpečnosť 9 15. marca 2009 17:36
Pomalý štart s XP Pro mpenney Operačné systémy Windows 4 8. decembra 2008 04:23
Vista-pomaly začať triathleterob Operačné systémy Windows 7 23. novembra 2008 06:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.