мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Споро рачунар на старт уп-у задње време све ребооотед и реинсталлед

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28. Мар 2007, 19:31
Нови члан групе

Default Споро рачунар на старт уп-у задње време све ребооотед и реинсталлед

ЈА праведан реинсталлед прозоре након форматинг ХД и програм Постројења
рачунар је врло врло споро на старт уп плс. саветовати.
има нешто холдинг бацк

Дуал Цоре АМД Атхлон
3 чезе РАМ-а
Уиндоус КСП Про
Old 28. Мар 2007, 19:36
Модератор / ица групе

Да ли неки од корака у овај тхреад

Ако то не помогне онда да нас обавестите.

Old 2. Нов 2007, 23:22
Нови члан групе

Хеј има,

Недавно сам ишла преко неке ствари једноставно покушавају добити узнемирујући програме (ыахоо гласник) из поновном инсталирању сама у почетни мени након што сам га избрисати. ЈА фигура данашји мај помоћи да се и од пуно проблема са спорим боотинг има везе са покретању.

Им 'помоћу КСП Хоме Едитион тако да не мислите да је ово превише различите, чак и ако уопште.

Кликните свој почетни мени, а затим кликните Покрени и откуцајте "програму Мсцонфиг.ексе" (без цитата, очито) и кликните на покретању картицу, која би требало да буде последњи таб.

Одавде можете да онемогућите покретање програма на вашем покретању по унцхецкинг и примјењује, а затим једноставно поновног покретања оперативног сушта.

Будите опрезни на што онемогућите или ипак могли покренути у неке непријатне проблеме.
Такође сам пронашао ову уеб страницу: хттп://ууу.процесслибрары.цом/ где се можете једноставно укуцајте у датотеци имена и он ће ти рећи шта датотека се односе на, што је, итд и за онемогућавање његове реццомендатион га. Имајте на уму да не морате да знате филе'с екстенсион (ие: иф ыоу'ре лоокинг уп Експлорер.ексе, требате само уписати Експлорер и она ће га тражи и појављивали као Експлорер.ексе) ово чини веома једноставан, ако датотечних наставака нису означене у покретању картицу.

Надам се ово помаже.
Old 3. Нов 2007, 01:11
Модератор / ица групе

Старт> Рун> укуцајте сервицес.мсц

Можете зауставити или онемогућите било коју услугу од тамо, као добро.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Споро новог рачунара .. Отарасили Уиндоус система Суите, недељу дана и још увек споро. брыан123 Вирус, Спыуаре и безбедност 1 25 Авг 2009 10:40
Споро оперативног система Уиндоус КСП Почетак Горе - 124МБ РАМ 850 МХз јонеснеутон Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 18 март 2009 02:05
Хијацк Овај Евиденције - Недавно обновљена рачунара пест79456 Вирус, Спыуаре и безбедност 9 15 март 2009 17:36
Слоу Старт Горе са КСП Про мпеннеы Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 8 децембар 2008 04:23
Виста споро покретање триатхлетероб Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 23 новембар 2008 06:32
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц