![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА праведан реинсталлед прозоре након форматинг ХД и програм Постројења рачунар је врло врло споро на старт уп плс. саветовати. има нешто холдинг бацк Дуал Цоре АМД Атхлон 3 чезе РАМ-а Уиндоус КСП Про |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Хеј има, Недавно сам ишла преко неке ствари једноставно покушавају добити узнемирујући програме (ыахоо гласник) из поновном инсталирању сама у почетни мени након што сам га избрисати. ЈА фигура данашји мај помоћи да се и од пуно проблема са спорим боотинг има везе са покретању. Им 'помоћу КСП Хоме Едитион тако да не мислите да је ово превише различите, чак и ако уопште. Кликните свој почетни мени, а затим кликните Покрени и откуцајте "програму Мсцонфиг.ексе" (без цитата, очито) и кликните на покретању картицу, која би требало да буде последњи таб. Одавде можете да онемогућите покретање програма на вашем покретању по унцхецкинг и примјењује, а затим једноставно поновног покретања оперативног сушта. Будите опрезни на што онемогућите или ипак могли покренути у неке непријатне проблеме. Такође сам пронашао ову уеб страницу: хттп://ууу.процесслибрары.цом/ где се можете једноставно укуцајте у датотеци имена и он ће ти рећи шта датотека се односе на, што је, итд и за онемогућавање његове реццомендатион га. Имајте на уму да не морате да знате филе'с екстенсион (ие: иф ыоу'ре лоокинг уп Експлорер.ексе, требате само уписати Експлорер и она ће га тражи и појављивали као Експлорер.ексе) ово чини веома једноставан, ако датотечних наставака нису означене у покретању картицу. Надам се ово помаже. |
|
| |||
| |||
| Старт> Рун> укуцајте сервицес.мсц Можете зауставити или онемогућите било коју услугу од тамо, као добро. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Споро новог рачунара .. Отарасили Уиндоус система Суите, недељу дана и још увек споро. | брыан123 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 25 Авг 2009 10:40 |
| Споро оперативног система Уиндоус КСП Почетак Горе - 124МБ РАМ 850 МХз | јонеснеутон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 18 март 2009 02:05 |
| Хијацк Овај Евиденције - Недавно обновљена рачунара | пест79456 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 9 | 15 март 2009 17:36 |
| Слоу Старт Горе са КСП Про | мпеннеы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 8 децембар 2008 04:23 |
| Виста споро покретање | триатхлетероб | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 23 новембар 2008 06:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |