![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Sadece tesisler HD ve program Biçimlendirme sonra Windows yeniden yüklenmesi bilgisayarın çok çok pls kurmak yavaş çalışıyor. öneriyoruz. bir şey geri tutuyor çift çekirdekli AMD Athlon RAM 3 iş Windows XP PRO |
|
| |||
| |||
| Selam, Yakın zamanda bazı şeyler can sıkıcı programların başlangıç menüsüne kendini yeniden yükleme gelen (Yahoo Messenger) sonra silmek için çalışıyor genelinde koştum. Bu da yavaş önyükleme ile sorunların çoğunu bu yana başlangıç yapmak için size yardım Mayıs rakam. Ben bu yüzden bu çok farklı, eğer hatta bütün olduğunu sanmıyorum XP Home Edition kullanıyorum. Başlangıç sekmesini tıklayın başlangıç menüsü, sonra da Çalıştır'ı tıklatın ve "Msconfig.exe" ve (tırnak işareti, açık) ve tıklama olan son sekmesi olmalıdır. Buraya başlangıçta unchecking ve uygulanması ve sonra sadece rebootlayana ile çalışması için devre dışı bırakabilirsiniz programlarından. Ne olsa ya da bazı kötü sorunlarla çalışabilir devre dışı bırakma konusunda dikkatli olun. Ayrıca bu web sitesinde bulunabilir: http://www.processlibrary.com/ Burada dosya isimlerini yapabilirsiniz yazabilir ve hangi dosyanın, ilgili size ne gibi ve devre dışı bırakılması için reccomendation gelmez. Bu dosyanın uzantısı bilmek (örneğin: eğer explorer.exe kadar arıyorsanız gerek yok unutmayın, yalnızca Explorer yazın gerekir ve bu arama ve explorer.exe olarak teslim) Bu çok kolay hale getirir eğer dosya uzantıları başlangıç sekmesinde etiketli değildir. Hope this helps. |
|
| |||
| |||
| Başlat> Çalıştır> services.msc yazın Bunu durdurmak veya herhangi bir hizmet devre dışı bırakma var da. |
![]() |
|
| Bookmarks |