менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Повільний комп'ютер на старті до недавнього-reboooted і перевстановити все

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 листопада 2007, 19:31
Нові члени групи

Default Повільний комп'ютер на старті до недавнього-reboooted і перевстановити все

Я просто перевстановити Windows після форматування HD і програми установок
Комп'ютер дуже-дуже повільно на запуск PLS. консультування.
є щось стримує

Двоядерний процесор AMD Athlon
3 гігабайти ОЗП
Windows XP Pro
Old 28 листопада 2007, 19:36
Модератор групи

Default Повільний комп'ютер на старті до недавнього-reboooted і перевстановити все

Може бути деякі з кроків у цій темі

Якщо це не допоможе то дайте нам знати.

Old 2 грудня 2007, 23:22
Нові члени групи

Гей,

Нещодавно я побіг через деякі речі просто намагається дратувати програм (Yahoo Messenger) з перевстановлення себе в меню запуску після того як я видалити його. Я вважаю це може вам допомогти, а оскільки багато хто з проблем з повільною завантаженням має відношення до завантаження.

Я використовую XP Edition додому, тому я не думаю, що це дуже різні, якщо навіть на всіх.

Натисніть меню "Пуск", виберіть команду Виконати та введіть "Msconfig.exe" (без цитат, зрозуміло) і натисніть на вкладку запуску, яка повинна бути останній вкладці.

Звідси ви можете заборонити запуск програми на завантажувальному знявши і застосування, а потім просто перезавантаження.

Будьте уважні на те, що ви вимкніть або хоча ви можете зіткнутися з неприємними проблемами.
Я також знайшов цей сайт: http://www.processlibrary.com/ де ви можете просто ввести ім'я файлу і він розповість вам, які файли пов'язано, що він робить, і т.д., і свою reccomendation для його відключити. Зауважимо, що вам не потрібно знати розширення файлу (наприклад: якщо ви шукаєте до explorer.exe, потрібно тільки ввести дослідника і він буде шукати її і перетворити в якості Explorer.exe), це робить його дуже простим, якщо Розширення файлу не помічені на вкладці запуск.

Сподіваюся, що це допомагає.
Old 3 грудня 2007, 01:11
Модератор групи

Пуск> Виконати> введіть Services.msc

Ви можете зупинити або відключити будь-якої зі Служби там же.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Низька Новий комп'ютер .. Позбувся від Windows System Suite тиждень тому і все ще повільно. bryan123 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 25 серпня 2009 10:40
Низька Windows XP Start Up - 124MB Ram 850 МГц процесором jonesnewton Операційні системи Windows 4 18 березня 2009 02:05
Hijack This Журнали - нещодавно відновили "Мій комп'ютер" pest79456 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 9 15 березня 2009 17:36
Повільний старт з XP Pro mpenney Операційні системи Windows 4 8 грудня 2008 04:23
Vista-повільний запуск triathleterob Операційні системи Windows 7 23 листопада 2008 06:32
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.