![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я просто перевстановити Windows після форматування HD і програми установок Комп'ютер дуже-дуже повільно на запуск PLS. консультування. є щось стримує Двоядерний процесор AMD Athlon 3 гігабайти ОЗП Windows XP Pro |
|
| |||
| |||
| Гей, Нещодавно я побіг через деякі речі просто намагається дратувати програм (Yahoo Messenger) з перевстановлення себе в меню запуску після того як я видалити його. Я вважаю це може вам допомогти, а оскільки багато хто з проблем з повільною завантаженням має відношення до завантаження. Я використовую XP Edition додому, тому я не думаю, що це дуже різні, якщо навіть на всіх. Натисніть меню "Пуск", виберіть команду Виконати та введіть "Msconfig.exe" (без цитат, зрозуміло) і натисніть на вкладку запуску, яка повинна бути останній вкладці. Звідси ви можете заборонити запуск програми на завантажувальному знявши і застосування, а потім просто перезавантаження. Будьте уважні на те, що ви вимкніть або хоча ви можете зіткнутися з неприємними проблемами. Я також знайшов цей сайт: http://www.processlibrary.com/ де ви можете просто ввести ім'я файлу і він розповість вам, які файли пов'язано, що він робить, і т.д., і свою reccomendation для його відключити. Зауважимо, що вам не потрібно знати розширення файлу (наприклад: якщо ви шукаєте до explorer.exe, потрібно тільки ввести дослідника і він буде шукати її і перетворити в якості Explorer.exe), це робить його дуже простим, якщо Розширення файлу не помічені на вкладці запуск. Сподіваюся, що це допомагає. |
|
| |||
| |||
| Пуск> Виконати> введіть Services.msc Ви можете зупинити або відключити будь-якої зі Служби там же. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Низька Новий комп'ютер .. Позбувся від Windows System Suite тиждень тому і все ще повільно. | bryan123 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 25 серпня 2009 10:40 |
| Низька Windows XP Start Up - 124MB Ram 850 МГц процесором | jonesnewton | Операційні системи Windows | 4 | 18 березня 2009 02:05 |
| Hijack This Журнали - нещодавно відновили "Мій комп'ютер" | pest79456 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 9 | 15 березня 2009 17:36 |
| Повільний старт з XP Pro | mpenney | Операційні системи Windows | 4 | 8 грудня 2008 04:23 |
| Vista-повільний запуск | triathleterob | Операційні системи Windows | 7 | 23 листопада 2008 06:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |