kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Lassú bejelentkezés a Windows Domain

Reply

Téma eszközök
Old Június 18 2009, 14:23
Új tag Csoport

Default Lassú bejelentkezés a Windows Domain

Hi mindenki,

Van egy domain, és abban a pillanatban, amikor a felhasználó belép, annak a korosztály jelentkezned.
A felhasználók a hirdetés a Dokumentumok mappa újra a közvetlen és a roaming profile (nem terminál szolgáltatások)
Elõször azt gondoltam, hogy talán azért, mert a szerver a barangoló nyúlik vissza, de megpróbáltam egy másik szerverre és ugyanazon kérdésben. Aztán próbáltam nem Barangolási és bejelentkezett nagyon gyorsan
Ez deffinatley Server - profil kapcsolatban
bárki bármit is arra utalnak, hogy javítsa logon sebességet, ha a roaming profile.
Mivel mi ezt lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a logon sehova.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Lassú Új számítógép .. Megszabadultak a Windows System Suite egy hete, és még mindig lassú. bryan123 Vírus, kémprogram és biztonság 1 Augusztus 25, 2009 10:40
Windows Explorer nagyon lassú Coolyxxx A Windows operációs rendszerek 11 26. február 2009 22:58
Windows logon / off loop killbox A Windows operációs rendszerek 5 27. március 2008 22:39
Windows XP Pro bejelentkezési problémák shukokai A Windows operációs rendszerek 11 19. január 2008 19:49
Windows bejelentkezési képernyő eltűnt! ibex_57 A Windows operációs rendszerek 23 9. július 2007 07:48
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.