![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi mindenki, Van egy domain, és abban a pillanatban, amikor a felhasználó belép, annak a korosztály jelentkezned. A felhasználók a hirdetés a Dokumentumok mappa újra a közvetlen és a roaming profile (nem terminál szolgáltatások) Elõször azt gondoltam, hogy talán azért, mert a szerver a barangoló nyúlik vissza, de megpróbáltam egy másik szerverre és ugyanazon kérdésben. Aztán próbáltam nem Barangolási és bejelentkezett nagyon gyorsan Ez deffinatley Server - profil kapcsolatban bárki bármit is arra utalnak, hogy javítsa logon sebességet, ha a roaming profile. Mivel mi ezt lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a logon sehova. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lassú Új számítógép .. Megszabadultak a Windows System Suite egy hete, és még mindig lassú. | bryan123 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | Augusztus 25, 2009 10:40 |
| Windows Explorer nagyon lassú | Coolyxxx | A Windows operációs rendszerek | 11 | 26. február 2009 22:58 |
| Windows logon / off loop | killbox | A Windows operációs rendszerek | 5 | 27. március 2008 22:39 |
| Windows XP Pro bejelentkezési problémák | shukokai | A Windows operációs rendszerek | 11 | 19. január 2008 19:49 |
| Windows bejelentkezési képernyő eltűnt! | ibex_57 | A Windows operációs rendszerek | 23 | 9. július 2007 07:48 |
| Téma eszközök | |
| |