rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Slow logowania do domeny Windows

Reply

Narzędzia wątku
Old 18 czerwca 2009, 14:23
Nowe państwa grupy

Default Slow logowania do domeny Windows

Hi everyone,

Mamy domeny w momencie, gdy użytkownicy muszą logować się, biorąc jego wieku logowania.
użytkowników ma reklam w folderze Moje dokumenty Re-bezpośrednich, a także profilu mobilnego (nie usług terminalowych)
w pierwszym Myślałem, że może być ze względu na serwerze roamingu sięga, ale próbowałem na innym serwerze i sam problem. Potem próbował go bez roamingu i zalogowany bardzo szybko
jest to deffinatley Server - profil związane
może ktoś coś zasugerować, aby poprawić szybkość logowania przy użyciu profilu mobilnego.
Ponieważ potrzebujemy tego, aby zezwolić użytkownikom na logowanie w dowolnym miejscu.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Slow nowy komputer .. Pozbył Windows System Suite tydzień temu i wciąż powolny. bryan123 Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa 1 25 sierpnia 2009 10:40
Eksplorator Windows Very Slow Coolyxxx Windows Operating Systems 11 26 luty 2009 22:58
Logowania systemu Windows / wyłączanie pętli killbox Windows Operating Systems 5 27 marca 2008 22:39
Windows XP Pro logowania problemów shukokai Windows Operating Systems 11 19 styczeń 2008 19:49
Brak ekranu logowania systemu Windows! ibex_57 Windows Operating Systems 23 9 lipiec 2007 07:48
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.