![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Поздоровлення, Чи можу я отримати деякі поради та поради про те, як отримати Windows завантажується швидше. Новачок у тонкощі в цьому питанні. Спасибо заранее, MPenney |
|
| |||
| |||
| один із самих великих речей, які будуть сповільнювати роботу комп'ютера фон програми. Перейти до запуску, а потім введіть MSConfig, то запуск і зніміть усі, крім вашого антивіруса і брандмауера. Також для пошуку виводяться на усунення unwated шрифти і Windows Services. і якщо ви не бачите витрат трохи грошей потрібно платити пам'яті допоможе виділити |
|
| |||
| |||
| Ви знаєте, де хороше керівництво буде розташований? Спасибо MPenney |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
http://askbobrankin.com/making_windo...rt_faster.html Більшість направляючі сміття.
|
| |||
| |||
| 1 питання все, що необхідно. Ви працюєте в мережі? Ні? тоді ваш запуск вимагає певного часу намагається знайти мережевий домен, як служба повному комп'ютерів намагаються говорити один з одним. Ви можете відключити цю вищевказані посади. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Низька Новий комп'ютер .. Позбувся від Windows System Suite тиждень тому і все ще повільно. | bryan123 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 25 серпня 2009 10:40 |
| Низька Windows XP Start Up - 124MB Ram 850 МГц процесором | jonesnewton | Операційні системи Windows | 4 | 18 березня 2009 02:05 |
| Повільний старт з Windows Vista Basic | dfr200764 | Операційні системи Windows | 5 | 8 грудня 2008 05:03 |
| Vista-повільний запуск | triathleterob | Операційні системи Windows | 7 | 23 листопада 2008 06:32 |
| Повільний комп'ютер на старті до недавнього-reboooted і перевстановити все | eeha | Операційні системи Windows | 3 | 3 грудня 2007 01:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |