![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| По някаква причина, когато започна да ми A300 Toshiba Лаптоп когато тя завършва зареждане тя ще каже Добре дошли и по някаква причина той ще отнеме много дълго време, че на екрана, преди да стигна до моя десктоп? Дали някой знае защо, може да е вирус или нещо такова? Благодарности |
|
| |||
| |||
| Имате си направил всеки вирус сканира? Изтеглям TrendMicro HijackThis.exe (HJT) на работния плот.
|
|
| |||
| |||
| О ти, която би могла да бъде тя, защото, докато бях browing уеб AVG каза вирус е открит в Internet Explorer процес ... |
|
| |||
| |||
| Вие вероятно имате много програми за стартиране във фонов режим, както вашия компютър започва. |
|
| |||
| |||
| DONT Аз мисля, че му защото имам почти нищо зареждане в началото ... LOL |
|
| |||
| |||
| Аз изглеждам към имам този проблем също. Тя просто вид постепенно се е случило. То може да е, защото аз съм инсталиране на все повече и повече. |
|
| |||
| |||
| Im доста сигурен му вирус ...??? |
|
| |||
| |||
![]() Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Чакай Nope вирус не съм сканирани и нещата така че предполагам, тя трябва да е нещо друго и то neccisary да публикувате сканиране е сигурна? |
|
| |||
| |||
| Ако ти искаш да разследва тогава пост дневника. Ако не е тогава не. Не мога да кажа да или не, без да виждам трупи. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Сила Инсталиране на Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | Общи Софтуер Чат | 0 | 12-ти септември 2009 год. 12:14 |
| IE8 Startup Проблем за Vista Home Premium SP2 | dmetria | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 17 Юни 2009 08:12 |
| Проблем с инсталирането на Vista Home Premium | jimbeis462 | Windows операционни системи | 4 | 9 октомври 2008 00:17 |
| Колко HDD пространство да дял за Vista Home Premium 64 битов? | Compasky | Windows операционни системи | 1 | 28 Jan 2008 21:54 |
| Ie7 не работи върху Vista Home Premium | HistoryGirl | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 8 | 20-ти септември 2007 11:55 |
| Нишка Инструменти | |
| |