![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Z nějakého důvodu, když jsem začít moje A300 Toshiba Laptop když dokončí nakládka bude říkat Vítejte a z nějakého důvodu to bude trvat velmi dlouho, že na obrazovce, než jsem si na mé pracovní ploše? Ví někdo, proč by to mohlo být virus nebo něco jiného? Díky |
|
| |||
| |||
| Jste udělal jakékoliv viru testuje? Stáhnout TrendMicro HijackThis.exe (HJT) na ploše.
|
|
| |||
| |||
| Ach jo, že by mohlo být, protože když jsem browing web AVG řekl virus byl zjištěn v Internet Exploreru proces ... |
|
| |||
| |||
| Ty pravděpodobně mají spoustu programů, zavádění systému v pozadí, pokud váš počítač spouští. |
|
| |||
| |||
| I dont think svých že protože jsem skoro nic zavádením na začátku ... válet se |
|
| |||
| |||
| I zdá se, že se tento problém také. Je jen jakýmsi postupně stalo. Může to být proto, že jsem instalaci více a více. |
|
| |||
| |||
| Im si jistá, že její virus ...??? |
|
| |||
| |||
![]() Citace:
|
|
| |||
| |||
| Počkejte nope žádný virus jsem skenovány a tak myslím, tak to musí být něco jiného a je neccisary na post prohledávání je to bezpečné? |
|
| |||
| |||
| Jestli chceš, abych prozkoumala pak po přihlášení. Pokud není, pak není. Nemůžu říct ano nebo ne, aniž by viděli přihlásí. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Instalace PowerDVD na Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | Obecné Software Chat | 0 | 12.září 2009 12:14 |
| IE8 spuštění problém na Vista Home Premium s aktualizací SP2 | dmetria | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 17. června 2009 08:12 |
| Problém Instalace Vista Home Premium | jimbeis462 | Operační systémy Windows | 4 | 9. říjen 2008 00:17 |
| Kolik HDD prostor udělat i oddíl pro Vista Home Premium 64 bit? | Compasky | Operační systémy Windows | 1 | 28. leden 2008 21:54 |
| IE7 nefunguje na Vista Home Premium | HistoryGirl | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 8 | 20. Září 2007 11:55 |
| Thread Nástroje | |
| |