![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Για κάποιο λόγο όταν θα ξεκινήσουν A300 Toshiba Laptop μου όταν θα τελειώσει η φόρτωση, θα έλεγα Καλωσόρισμα και για κάποιο λόγο θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από την οθόνη που θα πάω στην επιφάνεια εργασίας μου; Ξέρει κανείς για ποιο λόγο, θα μπορούσε να είναι ιός ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Έχετε κάνει κάθε ιός σαρώνει; Λήψη TrendMicro HijackThis.exe (HJT) στην επιφάνεια εργασίας.
|
|
| |||
| |||
| Ω ήδη ότι θα μπορούσε να είναι, γιατί ενώ ήμουν browing το web AVG είπε ένας ιός εντοπίστηκε στον Internet Explorer διαδικασία ... |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε πιθανόν έχουν πολλά προγράμματα εκκίνηση στο παρασκήνιο που ξεκινά τον υπολογιστή σας. |
|
| |||
| |||
| I dont πιστεύουν ότι επειδή τα έχω σχεδόν τίποτα δεν εκκίνηση από την αρχή ... γελάω δυνατά |
|
| |||
| |||
| I φαίνεται να έχουν αυτό το πρόβλημα. Είναι ακριβώς το είδος σταδιακά έγινε. Μπορεί να είναι επειδή είμαι εγκατάσταση όλο και περισσότερο. |
|
| |||
| |||
| Im πολύ σίγουρος ότι ένας ιός τη ...??? |
|
| |||
| |||
![]() Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Περιμένετε Όχι, κανένας ιός δεν θα σαρωθούν και τέτοια ώστε Μάλλον πρέπει να είναι κάτι άλλο και είναι neccisary μετά μια σάρωση να είναι ασφαλής; |
|
| |||
| |||
| Αν θέλετε να το ερευνήσω, στη συνέχεια μετά το μητρώο. Αν δεν τότε δεν το κάνουν. Δεν μπορώ να πω "ναι" ή "δεν βλέπουμε ΧΩΡΙΣ κορμών. |