![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Iz nekog razloga kad sam pokrenuti moje A300 Toshiba Laptop kada se završi učitavanje Welcome to će reći i iz nekog razloga to će se jako dugo vremena da na ekranu prije nego što sam se na moj radna površina? Se bilo tko znati zašto, mogao biti virus ili nešto? Hvala |
|
| |||
| |||
| Si učinio bilo koji virus skenira? Preuzimanje TrendMicro HijackThis.exe (HJT) na radnoj površini.
|
|
| |||
| |||
| Oh ya da bi moglo biti, jer dok sam bio browing web AVG, rekao je virus otkriven je u Internet Exploreru proces ... |
|
| |||
| |||
| Vi vjerojatno imate puno programa booting u pozadini kao računalo pokreće. |
|
| |||
| |||
| Ja ne mislim da je njegova jer sam gotovo ništa booting na startu ... lol |
|
| |||
| |||
| I izgleda da je ovaj problem previše. To samo vrsta postupno dogodilo. To bi moglo biti jer sam instalirate više i više. |
|
| |||
| |||
| Im ljepušan siguran svojim virus ...??? |
|
| |||
| |||
![]() Quote:
|
|
| |||
| |||
| Pričekajte Nope no sam virus skenira i stvari pa mislim da mora biti nešto drugo i da je to neccisary post skeniranja je to siguran? |
|
| |||
| |||
| Ako želite da mi onda da istražimo post zapisnik. Ako ne onda ne. Ne mogu reći da ili ne, bez gledanja logove. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Instaliranje PowerDVD na Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | Općenito Software Chat | 0 | 12 rujan 2009 12:14 |
| IE8 Startup Problem na Vista Home Premium SP2 | dmetria | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 17. lipnja 2009 08:12 |
| Instaliranje Problem Vista Home Premium | jimbeis462 | Windows Operating Systems | 4 | 9. listopad 2008 00:17 |
| Koliko HDD prostora ću particiju za Vista Home Premium 64 bita? | Compasky | Windows Operating Systems | 1 | 28 siječanj 2008 21:54 |
| IE7 ne rade na Vista Home Premium | HistoryGirl | Web Browsers & FTP Klijenti | 8 | 20. Ruj 2007 11:55 |
| Thread Tools | |
| |