![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Z jakiegoś powodu, kiedy rozpocznie się mój Laptop Toshiba A300 kiedy zakończy ładowanie będzie Powitanie i powiedzieć z jakiegoś powodu będzie trwać bardzo długo, że na ekranie, zanim ja dostać do mojego pulpitu? Czy ktoś wie dlaczego, może to być wirus lub coś? Dzięki |
|
| |||
| |||
| Zrobiłeś wirusa skanuje? Pobrać TrendMicro HijackThis.exe (HJT) na pulpicie.
|
|
| |||
| |||
| Oh ya, które mogą być, ponieważ kiedy browing internetowej AVG powiedział wirus został wykryty w programie Internet Explorer procesu ... |
|
| |||
| |||
| Ty prawdopodobnie masz wiele programów uruchamiany w tle komputera zaczyna. |
|
| |||
| |||
| I dont think jej, że ponieważ mam prawie nic uruchomieniem na początku ... lol |
|
| |||
| |||
| I wydaje się zbyt ten problem. To po prostu rodzaj stopniowo stało. Być może dlatego, że jestem instalacji coraz więcej. |
|
| |||
| |||
| Im ładny pewny jej wirus ...??? |
|
| |||
| |||
![]() Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Poczekaj nope nie wirusa I skanowane i stuff Chyba tak musi być czymś innym i jest to neccisary po skanowania jest bezpieczne? |
|
| |||
| |||
| Jeżeli chcesz mnie do zbadania następnie po dzienniku. Jeśli nie to nie. Nie mogę powiedzieć tak lub nie, nie widząc nawet dzienniki. |