![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| За деякими причин, коли я почав мій ноутбук Toshiba A300, коли він закінчиться завантаження і скажуть: прийом і за якоїсь причини це займе дуже багато часу на екрані, що, перш ніж я отримаю на робочому столі? Хто-небудь знає, чому це може бути вірус або що-небудь? Спасибо |
|
| |||
| |||
| Ви зробили який-небудь вірус сканує? Завантаження TrendMicro HijackThis.exe (HJT) на робочому столі.
|
|
| |||
| |||
| Ох, що я можу, тому що коли я був browing веб AVG каже, вірус був виявлений в інтернеті Process Explorer ... |
|
| |||
| |||
| Швидше за все, ви дуже багато програм завантаження у фоновому режимі в якості запуску комп'ютера. |
|
| |||
| |||
| Я думаю, Dont своєї, тому що я майже нічого завантаженні на самому початку ... ха-ха-ха |
|
| |||
| |||
| Мені здається, ця проблема теж. Вона просто роду поступово відбулося. Це може бути тому, що я установці більше і більше. |
|
| |||
| |||
| Їм дуже впевнений, що його вірус ...??? |
|
| |||
| |||
![]() Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Почекайте Nope жоден вірус я відсканованого матеріалу і тому я думаю, це має бути щось інше і це neccisary на пост сканування Чи безпечно це? |
|
| |||
| |||
| Якщо ви хочете, щоб розслідувати тоді пост журналу. Якщо ні, то ні. Я не можу сказати, так чи ні, не бачачи колоди. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PowerDVD установці на Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | General Software чат | 0 | 12 вересня 2009 12:14 |
| IE8 проблеми запуску на Vista Home Premium SP2 | dmetria | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 17 червня 2009 08:12 |
| Проблеми з встановленням Vista Home Premium | jimbeis462 | Операційні системи Windows | 4 | 9 жовтня 2008 00:17 |
| Скільки місця на жорсткому диску я розділ для Vista Home Premium 64 біт? | Compasky | Операційні системи Windows | 1 | 28 січня 2008 21:54 |
| IE7 не працює на Vista Home Premium | HistoryGirl | Веб-браузери & FTP-клієнти | 8 | 20 вересня 2007 11:55 |
| Різьба Інструменти | |
| |