![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Аз просто трябваше XP инсталирани върху Compaq Presario 1200 лаптопа и сега му като възрасти да се започне? Аз не се инсталира нищо натоварването на стартиране. Това е една стара машина, само 124MB Рам, .. 850 MHz процесор е Intel Celleron. Аз трябва да използват тази машина за сега като мината умря Има ли някакъв софтуер там, които могат да помогнат с това? Или може да ви предложи нещо, което би направил лошо? Благодаря предварително. Нийл |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM.
| |||
| |||
| Windows 2000 ще се движат по този компютър много по-добре от XP, но на цената на RAM nowdays, Вие бихте могли да получите, както и някои нови неща. MCTW |
|
| |||
| |||
| разберете какво овен той употреби и вкарайте повече, тя ще се харесвам много повече след това! |
|
| |||
| |||
| Това е препоръчителната овен на разположение на вашия лаптоп, но без да има нищо, че работи бавно, поради бавното конфигурация. Това е реалната скорост на вашия лаптоп, тъй като поради процесор не е висока скорост. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бавно нов компютър .. Отърва се от Windows система апартамент преди една седмица и все още е бавна. | bryan123 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 25-ти август, 2009 10:40 |
| 2.66Ghz Intel процесор i7 920 да се забави за необходимостта Speed: под | В Чад | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 12 Юни 2009 09:58 |
| Бавно започнете с Windows Vista Основни | dfr200764 | Windows операционни системи | 5 | 8 Декември 2008 05:03 |
| Бавно Започнете с XP Pro | mpenney | Windows операционни системи | 4 | 8 Декември 2008 04:23 |
| Vista-бавно стартиране | triathleterob | Windows операционни системи | 7 | 23rd Nov 2008 06:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |