![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Έχω μόλις είχε XP είναι εγκατεστημένα σε ένα Compaq Presario 1200 laptop και τώρα τη λήψη των ηλικιών του να ξεκινήσει; Δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα να φορτωθούν κατά την εκκίνηση. Πρόκειται για ένα παλιό μηχάνημα, μόνο 124MB Ram, 850 MHz .. Επεξεργαστής Intel είναι μια Celleron. Πρέπει να χρησιμοποιήσω αυτό το μηχάνημα για την ώρα η δική μου πέθανε Υπάρχει κάποιο λογισμικό ότι εκεί μπορεί να βοηθήσει με αυτό; Ή μπορεί να σας προτείνω κάτι που θα μπορούσε να έχει κάνει λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Neil |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM.
| |||
| |||
| Windows 2000, θα εκτελούνται σε εκείνο το PC πολύ καλύτερα από xp, αλλά στην τιμή των nowdays RAM, ίσως επίσης να πάρετε κάποια νέα πράγματα. MCTW |
|
| |||
| |||
| μάθετε τι κριάρι που χρησιμοποιεί και να τοποθετήσετε πάνω, θα ήθελα να σας δημιουργεί πολλά περισσότερα στη συνέχεια! |
|
| |||
| |||
| Αυτή είναι η προτεινόμενη μνήμη RAM διαθέσιμη στον φορητό υπολογιστή σας, αλλά δεν έχει τίποτα να λειτουργεί αργά λόγω της αργής διαμόρφωσης. αυτή είναι η πραγματική ταχύτητα του φορητού υπολογιστή σας, δεδομένου ότι επειδή ο επεξεργαστής του δεν είναι υψηλή ταχύτητα. |