![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| הי, יש לי רק היה XP המותקנת על גבי א Compaq Presario 1200 ועכשיו הנייד שלו לוקח בגילאי להתחיל למעלה? אני עדיין לא מותקן כלום לטעון בבית להתחלה. הוא מכונה ישנה, רק 124MB ראם, מעבד 850 MHz .. הוא אינטל Celleron. אני צריך להשתמש במחשב זה לעת עתה כמו שלי מת האם יש שם תוכנות שיכולות לעזור עם זה? או יכול להציע לך משהו אני אולי עשיתי טעות? תודה מראש. ניל |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ראם.
| |||
| |||
| Windows 2000 היה להריץ על המחשב הרבה יותר טוב מאשר XP, אך במחיר של זיכרון RAM nowdays, אולי גם קצת דברים חדשים. MCTW |
|
| |||
| |||
| לגלות מה היא עושה שימוש ראם ו להכניס יותר, זה יהיה כאילו אתה הרבה יותר! |
|
| |||
| |||
| זה מומלץ ראם זמין על המחשב הנישא מבלי שום דבר, אבל זה עובד לאט לאט בגלל התצורה. זהו בפועל למהירות המחשב הנישא מאז המעבד לא בגלל מהירות גבוהה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחשב חדש איטי .. נפטרת Windows System Suite השבוע לפני ועדיין איטי. | bryan123 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 25 אוגוסט 2009 10:40 |
| 2.66Ghz מעבד אינטל i7 920 כדי איטי עבור הצורך מהירות: חשאי | את צ 'אד | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 12th יוני 2009 09:58 |
| לאט להניע עם Windows Vista Basic | dfr200764 | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 8 דצמבר 2008 05:03 |
| לאט להתחלה עם XP Pro | mpenney | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 8 דצמבר 2008 04:23 |
| Vista-הפעלה איטית | triathleterob | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 23 נובמבר 2008 06:32 |
| שרשרת כלים | |
| |