![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš ką tik buvo įdiegta XP ant Compaq Presario 1.200 nešiojamas ir dabar jos, atsižvelgiant amžių pradėti? Aš neįdiegtas nieko apkrova pradėti. Tai sena mašina, tik 124MB RAM, 850 MHz .. Procesorius Intel Celleron. Turiu naudoti šią mašiną dabar, kaip mano mirė Ar yra koks nors programinės įrangos ten, kad gali padėti išspręsti tai? Ar galite pasiūlyti ką aš galbūt padariau neteisingai? Thanks in advance. Neil |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM.
| |||
| |||
| Windows 2000 bus paleisti, kad PC daug geriau nei XP, bet RAM nowdays kaina, galite taip pat gauti kai kurių naujų dalykų. MCTW |
|
| |||
| |||
| Sužinokite, ką jis naudoja RAM ir įdėti daugiau, tai kaip tu ten daug daugiau! |
|
| |||
| |||
| Tai rekomenduojama RAM rasti savo nešiojamąjį kompiuterį, bet neturint ką ji veikia lėtai, nes lėtai konfigūracija. Tai yra tikrasis greitis nešiojamojo kompiuterio, nes nes perdirbėjas nėra dideliu greičiu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mažoji naują kompiuterį .. Atsikratėme Windows System Suite savaitę ir vis dar lėtas. | bryan123 | Virus, Spyware & Security | 1 | Rugpjūtis 25, 2009 10:40 |
| I7 "Intel 2.66GHz 920 procesorius lėtas Need For Speed: Undercover | Čadas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | Birželis 12, 2009 09:58 |
| Mažoji pradėti su Windows Vista Basic | dfr200764 | Windows "operacinės sistemos | 5 | 8 gruodis 2008 05:03 |
| Mažoji Start Up su XP Pro | mpenney | Windows "operacinės sistemos | 4 | 8 gruodis 2008 04:23 |
| Vista lėta pradėti | triathleterob | Windows "operacinės sistemos | 7 | Lapkritis 23, 2008 06:32 |
| Temos įrankiai | |
| |