![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, L-am avut XP instalat pe un laptop Compaq Presario 1200, iar acum sa ţinând vârstele pentru a începe să faci? Nu am instalat nimic de a încărca până la start. Este o maşină veche, doar 124MB RAM, 850 MHz .. Procesorul este un Intel Celleron. Am de a folosi acest sistem pentru ca a mea a murit acum Există vreun software de acolo, care vă pot ajuta cu asta? Sau poate vă sugerez ceva s-ar putea să fi făcut greşit? Mulţumesc în avans. Neil |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM.
| |||
| |||
| Windows 2000, care ar rula pe PC-ul mult mai bine decât XP, dar la pretul de RAM nowdays, s-ar putea lua, de asemenea unele noi. MCTW |
|
| |||
| |||
| afla ce ram foloseste şi introduce mai multe, va place de tine mult mai mult atunci! |
|
| |||
| |||
| Acest lucru este recomandat RAM disponibile pe laptop, dar fără a avea nimic funcţionează lent din cauza lent de configurare. aceasta este, de fapt, Viteza de laptop, pentru că de la procesor nu este de mare viteza. |