![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Práve som mal XP nainštalovaná do notebookov Compaq Presario 1200 a teraz jej používanie vekov na začatie? Nemám nič nainštalovaný zaťaženie pri začatí podnikania. Je to starý počítač, len 124megabajt Ram, 850 MHz .. Procesor je Intel Celleron. Musím používať tento stroj je dnes rovnako ako moje zomrel Existuje nejaký softvér, tam vonku, ktoré môžu pomôcť s týmto? Alebo môžete navrhnúť niečo, čo by mohol urobiť zle? Thanks in advance. Neil |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM.
| |||
| |||
| Windows 2000, ktoré by bežať na PC omnoho lepšie ako XP, ale za cenu RAM nowdays, možno aj nejaké nové veci. MCTW |
|
| |||
| |||
| zistiť, aké ram a vložte ho používa viac, že sa budú páčiť vám potom oveľa viac! |
|
| |||
| |||
| To je odporúčaná ram je k dispozícii na svojom notebooku, ale bez toho, aby čokoľvek funguje pomaly kvôli pomalému konfiguráciu. Toto je skutočná rýchlosť vášho notebooku od procesora, pretože nie je vysoká rýchlosť. |