по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Sony VAIO vgn-sz47cn тетрадка - Не CD-ROM, как да инсталирате Windows?

Reply

Нишка Инструменти
Old 25-ти май 2009 г., 05:52
Новите държави Група

Default Sony VAIO vgn-sz47cn тетрадка - Не CD-ROM, как да инсталирате Windows?

Здрасти,
Аз притежавате лаптоп Sony VAIO vgn-sz47cn.
Купих го в Япония, и бих искал да инсталирате Windows XP иврит върху нея.
защото той не разполага с CD карам аз съм като някои проблеми ..

На първо Аз опитах да го инсталирате форма диск на клавиш (USB), когато прозорците все още работят.

Има забито в средата на installtion прозорците и сега не работи.

Аз не съм в състояние да се рестартира от USB, и единственото начално опции Имам са: 1. ATAPI CD ROM устройство (което не съществува).
2.diskette шофиране (???)
3.hard диск (което ме върна към jammed прозорци installtion.

въпроса ми е как мога да отскачам обикновено от диск, на ключа???

благодарности,
Old 26-ти май 2009 г., 06:44
Член Група

Default Sony VAIO vgn-sz47cn тетрадка - Не CD-ROM, как да инсталирате Windows?

Най-добре е да се използват и външни CD-ROM устройство (USB), за да стартирате от.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Инсталиране на Windows XP за Sony VAIO VGN-FW51MF / H Desertfish Windows операционни системи 3 20 ноември 2009 година 18:09
Sony VAIO W Netbook? vitadellajan Лаптопи, Mobiles & текст 3 23-ти октомври 2009 г 05:35
Sony Vaio CPU & GPU Над Парно aresnalfc Процесори, дънни платки & RAM 1 24-ти Август, 2009 07:10
Настройка на Windows XP за Sony VAIO VGN-NS31 - АТА за ACHI iwasinnamuknow Лаптопи, Mobiles & текст 0 13 Юни 2009 09:44
Sony VAIO лаптоп Kernel_Inpage_Data_Error BSOD След Фреш OS Инсталирайте Smitherz Лаптопи, Mobiles & текст 13 23rd Feb 2009 07:43
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc