![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Аз притежавате лаптоп Sony VAIO vgn-sz47cn. Купих го в Япония, и бих искал да инсталирате Windows XP иврит върху нея. защото той не разполага с CD карам аз съм като някои проблеми .. На първо Аз опитах да го инсталирате форма диск на клавиш (USB), когато прозорците все още работят. Има забито в средата на installtion прозорците и сега не работи. Аз не съм в състояние да се рестартира от USB, и единственото начално опции Имам са: 1. ATAPI CD ROM устройство (което не съществува). 2.diskette шофиране (???) 3.hard диск (което ме върна към jammed прозорци installtion. въпроса ми е как мога да отскачам обикновено от диск, на ключа??? благодарности, |
|
| |||
| |||
| Най-добре е да се използват и външни CD-ROM устройство (USB), за да стартирате от. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Инсталиране на Windows XP за Sony VAIO VGN-FW51MF / H | Desertfish | Windows операционни системи | 3 | 20 ноември 2009 година 18:09 |
| Sony VAIO W Netbook? | vitadellajan | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 23-ти октомври 2009 г 05:35 |
| Sony Vaio CPU & GPU Над Парно | aresnalfc | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 24-ти Август, 2009 07:10 |
| Настройка на Windows XP за Sony VAIO VGN-NS31 - АТА за ACHI | iwasinnamuknow | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 13 Юни 2009 09:44 |
| Sony VAIO лаптоп Kernel_Inpage_Data_Error BSOD След Фреш OS Инсталирайте | Smitherz | Лаптопи, Mobiles & текст | 13 | 23rd Feb 2009 07:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |