μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Sony VAIO VGN-sz47cn notebook - Δεν το CD-ROM, πώς μπορώ να εγκαταστήσετε τα Windows;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25ης Μαΐου 2009, 05:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Sony VAIO VGN-sz47cn notebook - Δεν το CD-ROM, πώς μπορώ να εγκαταστήσετε τα Windows;

γεια,
i δικό notebook Sony VAIO VGN-sz47cn.
Το αγόρασα στην Ιαπωνία, και θα ήθελα να εγκαταστήσετε τα Windows XP hebrew σε αυτό.
γιατί δεν έχουν cd μονάδα_δίσκου Είμαι έχοντας μερικά προβλήματα ..

κατά την πρώτη έχω δοκιμάσει την εγκαταστήσετε μορφή δίσκου σε βασικούς (USB), όταν τα παράθυρα ήταν ακόμη εργασίας.

που έχεις κολλήσει στη μέση της installtion και τώρα τα Windows δεν λειτουργεί.

Δεν είμαι σε θέση να επανεκκινήσει από το usb, και το μόνο επιλογές εκκίνησης έχω είναι: 1. ATAPI CD ROM (που δεν υπάρχει).
2.diskette δίσκο (???)
3.hard δίσκο (που γίνεται για την εμπλοκή μου πίσω παράθυρα installtion.

η ερώτησή μου είναι πώς θα επανεκκινήσει κανονικά από το δίσκο σε βασικό?

ευχαριστώ,
Old 26ης Μαΐου 2009, 06:44
Μέλος Ομάδα

Default Sony VAIO VGN-sz47cn notebook - Δεν το CD-ROM, πώς μπορώ να εγκαταστήσετε τα Windows;

Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε και την εξωτερική μονάδα CD-ROM (USB) για να εκκινήσετε από.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Εγκατάσταση των Windows XP για Sony Vaio VGN-FW51MF / H Desertfish Λειτουργικά συστήματα Windows 3 20 Νοέμβρη 2009 18:09
Sony VAIO Δ Netbook; vitadellajan Laptops, Κινητά & PDA 3 23 Οκτωβρίου του 2009 05:35
Sony Vaio CPU και GPU Πάνω Θέρμανση aresnalfc Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 24 Αυγούστου 2009 07:10
Εγκατάσταση των Windows XP για Sony Vaio VGN-NS31 - ΑΤΑ να ACHI iwasinnamuknow Laptops, Κινητά & PDA 0 13 Ιουν 2009 09:44
Sony VAIO Laptop Kernel_Inpage_Data_Error BSOD Μετά Fresh OS Install Smitherz Laptops, Κινητά & PDA 13 23 Φεβ 2009 07:43
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.