![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| γεια, i δικό notebook Sony VAIO VGN-sz47cn. Το αγόρασα στην Ιαπωνία, και θα ήθελα να εγκαταστήσετε τα Windows XP hebrew σε αυτό. γιατί δεν έχουν cd μονάδα_δίσκου Είμαι έχοντας μερικά προβλήματα .. κατά την πρώτη έχω δοκιμάσει την εγκαταστήσετε μορφή δίσκου σε βασικούς (USB), όταν τα παράθυρα ήταν ακόμη εργασίας. που έχεις κολλήσει στη μέση της installtion και τώρα τα Windows δεν λειτουργεί. Δεν είμαι σε θέση να επανεκκινήσει από το usb, και το μόνο επιλογές εκκίνησης έχω είναι: 1. ATAPI CD ROM (που δεν υπάρχει). 2.diskette δίσκο (???) 3.hard δίσκο (που γίνεται για την εμπλοκή μου πίσω παράθυρα installtion. η ερώτησή μου είναι πώς θα επανεκκινήσει κανονικά από το δίσκο σε βασικό? ευχαριστώ, |
|
| |||
| |||
| Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε και την εξωτερική μονάδα CD-ROM (USB) για να εκκινήσετε από. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκατάσταση των Windows XP για Sony Vaio VGN-FW51MF / H | Desertfish | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 20 Νοέμβρη 2009 18:09 |
| Sony VAIO Δ Netbook; | vitadellajan | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 23 Οκτωβρίου του 2009 05:35 |
| Sony Vaio CPU και GPU Πάνω Θέρμανση | aresnalfc | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 24 Αυγούστου 2009 07:10 |
| Εγκατάσταση των Windows XP για Sony Vaio VGN-NS31 - ΑΤΑ να ACHI | iwasinnamuknow | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 13 Ιουν 2009 09:44 |
| Sony VAIO Laptop Kernel_Inpage_Data_Error BSOD Μετά Fresh OS Install | Smitherz | Laptops, Κινητά & PDA | 13 | 23 Φεβ 2009 07:43 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |