kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Sony VAIO VGN-sz47cn notebook - Nincs CD-ROM, hogyan tudom telepíteni a Windows?

Reply

Téma eszközök
Old Május 25 2009, 05:52
Új tag Csoport

Default Sony VAIO VGN-sz47cn notebook - Nincs CD-ROM, hogyan tudom telepíteni a Windows?

szia,
Enyém a Sony VAIO VGN-notebook sz47cn.
megvettem azt a japán, és azt kívánja telepíteni a Windows XP héber rajta.
mert ez nem egy CD-én egy kevés probléma ..

első megpróbáltam azt telepítése formában lemez kulcs (USB), amikor a Windows még mindig működik.

ez elakadt a közepén a installtion és most a Windows nem működik.

Nem vagyok képes újraindítani az USB, és az egyetlen indító lehetőségeknél van: 1. ATAPI CD-ROM meghajtót (ami nem létezik).
2.diskette meghajtó (???)
3.hard meghajtót (ami kap vissza az elakadt ablakok installtion.

A kérdésem az, hogyan lehet újraindítani általában a lemez kulcs???

köszönöm,
Old Május 26 2009, 06:44
Csoport tagja

Default Sony VAIO VGN-sz47cn notebook - Nincs CD-ROM, hogyan tudom telepíteni a Windows?

Lefogadom, hogy a legjobb felhasználása és a külső CD-ROM meghajtó (USB), hogy indítani.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
A Windows XP Sony Vaio VGN-FW51MF / H Desertfish A Windows operációs rendszerek 3 November 20, 2009 18:09
Sony VAIO W Netbook? vitadellajan Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 Október 23, 2009 05:35
Sony Vaio CPU & GPU túlmelegedés aresnalfc Processzorok, alaplapok és RAM 1 Augusztus 24, 2009 07:10
A telepítő a Windows XP a Sony Vaio VGN-NS31 - az ATA ACHI iwasinnamuknow Laptopok, PDA-k & Mobiles 0 13. június 2009 09:44
Sony VAIO laptop Kernel_Inpage_Data_Error BSOD után friss OS Felszerel Smitherz Laptopok, PDA-k & Mobiles 13 23. február 2009 07:43
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.