![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia, Enyém a Sony VAIO VGN-notebook sz47cn. megvettem azt a japán, és azt kívánja telepíteni a Windows XP héber rajta. mert ez nem egy CD-én egy kevés probléma .. első megpróbáltam azt telepítése formában lemez kulcs (USB), amikor a Windows még mindig működik. ez elakadt a közepén a installtion és most a Windows nem működik. Nem vagyok képes újraindítani az USB, és az egyetlen indító lehetőségeknél van: 1. ATAPI CD-ROM meghajtót (ami nem létezik). 2.diskette meghajtó (???) 3.hard meghajtót (ami kap vissza az elakadt ablakok installtion. A kérdésem az, hogyan lehet újraindítani általában a lemez kulcs??? köszönöm, |
|
| |||
| |||
| Lefogadom, hogy a legjobb felhasználása és a külső CD-ROM meghajtó (USB), hogy indítani. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A Windows XP Sony Vaio VGN-FW51MF / H | Desertfish | A Windows operációs rendszerek | 3 | November 20, 2009 18:09 |
| Sony VAIO W Netbook? | vitadellajan | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | Október 23, 2009 05:35 |
| Sony Vaio CPU & GPU túlmelegedés | aresnalfc | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | Augusztus 24, 2009 07:10 |
| A telepítő a Windows XP a Sony Vaio VGN-NS31 - az ATA ACHI | iwasinnamuknow | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 13. június 2009 09:44 |
| Sony VAIO laptop Kernel_Inpage_Data_Error BSOD után friss OS Felszerel | Smitherz | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 13 | 23. február 2009 07:43 |
| Téma eszközök | |
| |