פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Sony vaio vgn-sz47cn המחברת - לא CD-ROM, כיצד להתקין את Windows?

Reply

שרשרת כלים
Old 25 במאי 2009, 05:52
קבוצת חברות חדשות

Default Sony vaio vgn-sz47cn המחברת - לא CD-ROM, כיצד להתקין את Windows?

הי,
אני הבעלים של Sony vaio-vgn מחברת sz47cn.
קניתי אותו ביפן, ואני מעוניין להתקין את Windows XP על אותו עברית.
בגלל זה אין כונן CD אני נתקל כמה בעיות ..

בהתחלה ניסיתי להתקין אותה על הדיסק טופס מפתח (USB) של Windows כאשר היה עדיין עובד.

יש את זה תקוע באמצע installtion את החלונות ועכשיו הוא לא עובד.

אני לא יכול לאתחל מ USB, ואת אפשרויות האתחול רק ביצעתי יש הן: 1. כונן CD ROM ATAPI (שאינו קיים).
2.diskette הכונן (???)
3.hard הכונן (אשר יקבל אותי בחזרה jammed Windows installtion.

השאלה שלי היא איך אפשר לאתחל מהדיסק בדרך כלל על מקש?

תודה,
Old 26 במאי 2009, 06:44
חבר קבוצת

Default Sony vaio vgn-sz47cn המחברת - לא CD-ROM, כיצד להתקין את Windows?

ההימור הטוב ביותר הוא להשתמש וחיצוניים כונן התקליטורים (USB) to boot from.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
התקנת Windows XP על Sony VAIO VGN-FW51MF / H Desertfish מערכות ההפעלה Windows 3 20 נובמבר 2009 18:09
Sony VAIO W Netbook? vitadellajan מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 3 23 אוקטובר 2009 05:35
Sony Vaio CPU & GPU במהלך חימום aresnalfc CPUs, Motherboards & RAM 1 24 אוגוסט 2009 07:10
תוכנית ההתקנה של Windows XP על Sony Vaio VGN-NS31 - ATA כדי ACHI iwasinnamuknow מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 0 13 יוני 2009 09:44
Sony VAIO Laptop Kernel_Inpage_Data_Error BSOD טריים לאחר התקנת מערכת ההפעלה Smitherz מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 13 23 פבר 2009 07:43
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.