![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| הי, אני הבעלים של Sony vaio-vgn מחברת sz47cn. קניתי אותו ביפן, ואני מעוניין להתקין את Windows XP על אותו עברית. בגלל זה אין כונן CD אני נתקל כמה בעיות .. בהתחלה ניסיתי להתקין אותה על הדיסק טופס מפתח (USB) של Windows כאשר היה עדיין עובד. יש את זה תקוע באמצע installtion את החלונות ועכשיו הוא לא עובד. אני לא יכול לאתחל מ USB, ואת אפשרויות האתחול רק ביצעתי יש הן: 1. כונן CD ROM ATAPI (שאינו קיים). 2.diskette הכונן (???) 3.hard הכונן (אשר יקבל אותי בחזרה jammed Windows installtion. השאלה שלי היא איך אפשר לאתחל מהדיסק בדרך כלל על מקש? תודה, |
|
| |||
| |||
| ההימור הטוב ביותר הוא להשתמש וחיצוניים כונן התקליטורים (USB) to boot from. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התקנת Windows XP על Sony VAIO VGN-FW51MF / H | Desertfish | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 20 נובמבר 2009 18:09 |
| Sony VAIO W Netbook? | vitadellajan | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 23 אוקטובר 2009 05:35 |
| Sony Vaio CPU & GPU במהלך חימום | aresnalfc | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 24 אוגוסט 2009 07:10 |
| תוכנית ההתקנה של Windows XP על Sony Vaio VGN-NS31 - ATA כדי ACHI | iwasinnamuknow | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | 13 יוני 2009 09:44 |
| Sony VAIO Laptop Kernel_Inpage_Data_Error BSOD טריים לאחר התקנת מערכת ההפעלה | Smitherz | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 13 | 23 פבר 2009 07:43 |
| שרשרת כלים | |
| |