rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Sony Vaio vgn-sz47cn notebooka - No CD-ROM, w jaki sposób mogę zainstalować system Windows?

Reply

Narzędzia wątku
Old 25 maj 2009, 05:52
Nowe państwa grupy

Default Sony Vaio vgn-sz47cn notebooka - No CD-ROM, w jaki sposób mogę zainstalować system Windows?

cześć,
i posiadania notebooka Sony Vaio vgn-sz47cn.
Kupiłem go w Japonii, i chcę zainstalować system Windows XP hebrajski na jej temat.
bo nie ma stacji dysków CD Mam kilka problemów ..

w pierwszym Mam wypróbowany instalowania go na dysku w postaci klucza (USB), gdy był jeszcze okien pracy.

got stuck on w środkowej części installtion i teraz windows nie działa.

Nie jestem w stanie ponownie uruchomić komputer z usb, a jedynie uruchomić opcje I've got to: 1. ATAPI CD ROM (które nie istnieją).
2.diskette dysku (???)
3.hard dysk (który dostaje do mnie z powrotem do okna zablokowane installtion.

Moje pytanie jest Jak restarcie normalnie z dysku na klucz?

dzięki,
Old 26 maj 2009, 06:44
Członek grupy

Default Sony Vaio vgn-sz47cn notebooka - No CD-ROM, w jaki sposób mogę zainstalować system Windows?

Najprościej jest w użyciu i zewnętrznych stacji dysków CD-ROM (USB), aby uruchomić komputer z.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.