![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| nazdar, aj vlastný notebook Sony Vaio VGN-sz47cn. Koupil jsem ji v Japonsku, a chcem nainštalovať Windows XP hebrew na to. pretože to nemá cd mechaniku som s niekoľkými problémami .. na prvej som sa pokúšal inštalovať ju formou disk na kľúč (USB), keď bola okna stále pracuje. je tu uviazol v strednej časti installtion a teraz okien nefunguje. Nejsem schopen rebootujte z usb, a jedinou možnosťou boot som dostal, sú: 1. ATAPI CD ROM (ktorý neexistuje). 2.diskette riadiť (???) 3.hard disku (čo sa mi späť do okna installtion zaseklo. moje otázka je, ako môžem reštartu normálně z disku na kľúč? vďaka, |
|
| |||
| |||
| Najlepšie stávky je použiť aj externú CD-ROM mechanika (USB) pre zavedenie z. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Inštalácia Windows XP na Sony Vaio VGN-FW51MF / H | Desertfish | Operačné systémy Windows | 3 | 20.novembra 2009 18:09 |
| Sony VAIO Z Netbook? | vitadellajan | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 23.října 2009 05:35 |
| Sony Vaio CPU a GPU prehriatiu | aresnalfc | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 24.srpna 2009 07:10 |
| Inštalačný program systému Windows XP na Sony Vaio VGN-NS31 - ATA na Achim | iwasinnamuknow | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 13 júna 2009 09:44 |
| Sony VAIO Laptop Kernel_Inpage_Data_Error BSOD Po Čerstvé OS Inštalácia | Smitherz | Notebooky, Mobily a PDA | 13 | 23. februára 2009 07:43 |
| Thread Tools | |
| |