![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| привіт, У мене є ноутбук Sony VAIO VGN-sz47cn. Я її купив в Японії, і я хочу встановити Windows XP на іврит його. тому що у нього немає дисковода компакт-дисків у мене кілька проблем .. Спочатку я спробував встановити його форму диска, на Key (USB), коли Windows ще працює. вона застрягла в середині Installtion і тепер Windows не працює. Я не в змозі перезавантаження з USB, і єдиний вибір завантаженні в мене: 1. ATAPI CD-ROM привід (який не існує). (???) 2.diskette дисків 3.hard диска (який змушує мене повернутися до застряглої Installtion Windows. Моє питання полягає Як правило, перезавантаження з диска на ключ?? спасибі, |
|
| |||
| |||
| Краще всього використовувати і зовнішні CD-диски (USB) для завантаження. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Установка Windows XP на Sony VAIO VGN-FW51MF / H | Desertfish | Операційні системи Windows | 3 | 20 листопада 2009 18:09 |
| Sony VAIO W Netbook? | vitadellajan | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 23 жовтня 2009 05:35 |
| Sony Vaio процесор GPU & перегрів | aresnalfc | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 24 серпня 2009 07:10 |
| Установка Windows XP на Sony VAIO VGN-NS31 - ATA на ACHI | iwasinnamuknow | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 13 червня 2009 09:44 |
| Ноутбук Sony VAIO Kernel_Inpage_Data_Error BSOD Після нових OS Install | Smitherz | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 13 | 23 лютого 2009 07:43 |
| Різьба Інструменти | |
| |