![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти момчета, аз съм казал от приятел, че за да се направи Vista-бързо и гладко Run, че трябва да инсталирате Service Pack 1 за него. това е вярно и това, което ще ви посъветва. Има ли Service Pack 2 за Vista като теб са за XP? благодаря ви предварително |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моля пост в правилния форум. Аз трябва да преместите всички свои конци.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, това е препоръчва да се актуализират, все пак, доколкото знам, там не е SP2 още.
| |||
| |||
| е разумно да го изтеглите тогава |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, Дейв, които форум искаш да кажеш. е то в същия този сайт, но под друго заглавие |
|
| |||
| |||
| Да, това е добра идея да изтеглите и инсталирате, можете да го направите чрез автоматични актуализации, ако сте ги разрешено, ако не можете да го изтеглите от Microsoft Update. Що се отнася до погрешно форум битов, темата е била преместена allready (presumadly с Дейв), тъй като това вече е в "Windows операционни системи" форум. |
|
| |||
| |||
| Аз трябваше SP1 върху мина за малко повече от седмица, изглежда понякога пречат Kaspersky, което ми е AV, предпазващ го от натоварване. В противен случай неговата глоба. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преди инсталирането на SP1, всички потребители текат Windows Vista RTM (т.е., ако сте закупили вашия компютър с инсталирани Vista), ще трябва да инсталирате три часа актуализации от Microsoft. "Майкрософт" Windows Update автоматично ще открива и инсталирате тези актуализации преди пускането на Windows Vista SP1. Две от тези актуализации увеличат успеха курс за инсталиране на Windows Vista SP1; е необходимо само ако имате Windows Vista Enterprise или Windows Vista Ultimate инсталиран.
Бъдете търпеливи и не го изтеглите, след като то стане достъпна. Изчакайте, докато Windows Vista SP1 се предлага на вашия компютър чрез Майкрософт "Автоматични актуализации услуга. Моята система: Фред
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Нейните бяха на автоматични актуализации, тъй като 25-та може по-малко.
|
| |||
| |||
| Цитат:
В MS уебсайт да декларира, че му се препоръчва да инсталирате 3 важни актуализации, преди инсталирането на SP1. В моя случай, АЗ didnt получите sp1 за 2 дни, през автоматичното актуализиране. тя ми даде всички други актуализации първия, който включваше 3 т.нар важни актуализации, преди да го освобождава sp1 за моя компютър. Ако започнете от нови O / е инсталирана и да получите първата актуализации от МС тогава ние свикнал да sp1 първи, други актуализации трябва да е на място, преди те да ви изпрати sp1. Не съм сигурен, че ако наистина важно, но ако автоматичното актуализиране процедура дава sp1 последно тогава трябва да има някои истината там изявление. Това последното мнение на мините е копиран от MS & поставили сайт, wasn't думите ми, аз просто мислех Бих го поставете просто за да покаже може би на възможните проблеми с инсталирането на първа sp1 преди получаване на други такива Някой инсталиран sp1 първо ръчно? Аз бих искал да знам дали му ОК, за да инсталирате първо, защото чакам да дойде чрез автоматичното актуализации е болка с уважение |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нови Build Опитвате се да инсталирате Vista .. | 4D (Fordy (Форд) Оли | Windows операционни системи | 8 | 18 април 2009 04:55 |
| Vista се инсталира със стари сериен? | pete21 | Windows операционни системи | 2 | 24-ти септември 2008 14:04 |
| Vista SP1 Инсталирайте бр. Помощ Моля. | LucasCu | Windows операционни системи | 3 | 1-ви септември 2008 13:47 |
| Арго настанявам изглед | jas98235 | Windows операционни системи | 5 | 29 Март 2008 15:50 |
| Как да инсталирате Windows Vista и XP на същия компютър? | its.sid | Windows операционни системи | 4 | 8 август 2007 08:12 |
| Нишка Инструменти | |
| |