![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj kluci, jsem řekl, příteli, že na vista rychlejší a plynulejší běh, i by měli nainstalovat aktualizaci Service Pack 1 pro. je to pravda a co by se vám poradit. je tam Service Pack 2 pro vista, jako máte na xp? poděkovat vám předem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prosím příspěvek ve správném fóru. I musí přesunout všechny vaše závity.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, je to doporučeno aktualizovat, ale pokud vím, není zatím SP2.
| |||
| |||
| je to rozumné stáhnout odtud |
|
| |||
| |||
| Promiň Dave fórum, které máte na mysli. je to v této webové stránce, ale pod jiným nadpisem |
|
| |||
| |||
| Ano, je dobré si stáhnout a nainstalovat jej, můžete tak učinit prostřednictvím automatických aktualizací, pokud jste je povolena, pokud nemáte můžete si jej stáhnout z webu Microsoft Update. Pokud jde o špatné fórum bit, téma bylo přesunuto allready (presumadly by Dave), jak je to nyní v "operačních systémech Windows" fórum. |
|
| |||
| |||
| Jsem SP1 na můj jen něco přes týden, zdá se, že občas narušovat Kaspersky, což je můj AV, prevence před nakládkou. Jinak jeho pohodě. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Před instalací aktualizace SP1 pro všechny uživatele s operačním systémem Windows Vista RTM (tedy pokud jste zakoupili počítač s Vista předinstalován) bude třeba nainstalovat tři aktualizace od společnosti Microsoft. Microsoft Windows Update bude automaticky detekovat a nainstalovat tyto aktualizace před vydáním Windows Vista SP1. Dva z těchto aktualizací zvýšit úspěšnost při instalaci Windows Vista SP1, je nutné pouze tehdy, pokud máte Windows Vista Enterprise nebo Windows Vista Ultimate nainstalován.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Její byl o Automatické aktualizace od 25. května v řadě.
|
| |||
| |||
| Citace:
V MS webových stránkách se uvádí, že doporučuje instalovat 3 důležité aktualizace před instalací SP1. V mém případě, i didnt dostat sp1 za 2 dny, a to prostřednictvím automatické aktualizace. je mi dal všechny další aktualizace, které zahrnují první 3 takzvané důležité aktualizace před tím, než uvolní SP1 pro můj počítač. Pokud začnete od nového o / s nainstalovanou a získat první aktualizace od MS pak zvyklý dostat sp1 první, další aktualizace musí být na místě dříve, než budete odesílat sp1. Nejste si jisti, že pokud se její opravdu důležité, ale pokud auto postup aktualizace SP1 dává poslední pak tam musí být něco pravdy, že v prohlášení. To poslední příspěvek dolů byla zkopírována & vložili z MS webu, wasn't moje slova, já myslel bych vložit jen ukázat možná možných problémů instalací SP1 první ještě před získáním jiných Má někdo nainstalované sp1 první ručně? Id chtěl vědět, jestli jeho ok nainstalovat jako první, protože čekání na to, aby prostřednictvím automatické aktualizace je bolest pozdravy |