![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, μου έχει πει σε ένα φίλο που να τρέχει Vista ταχύτερη και ομαλότερη, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Service Pack 1 για αυτό. αυτό είναι αλήθεια και τι θα σας συμβουλεύσει. υπάρχει το Service Pack 2 για τα Vista όπως έχετε για xp; να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Παρακαλώ μετά στο σωστό φόρουμ. Θα πρέπει να μετακινήσετε όλα σας τα νήματα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, συνιστούνται για την Ενημέρωση, ωστόσο, από όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει ακόμη SP2.
| |||
| |||
| Είναι συνετό να το κατεβάσετε στη συνέχεια |
|
| |||
| |||
| sorry dave φόρουμ που θέλεις να πεις. είναι στην ίδια ιστοσελίδα, αλλά με διαφορετικό τίτλο |
|
| |||
| |||
| Ναι, είναι καλή ιδέα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε, μπορείτε να το κάνετε μέσω των αυτόματων ενημερώσεων, εάν έχετε τη δυνατότητα, αν δεν μπορείτε να το κατεβάσετε από το Microsoft Update. Όσο για το λάθος φόρουμ λίγο, το θέμα μεταφέρθηκε allready (presumadly από Dave), όπως αυτό είναι τώρα στο "λειτουργικά συστήματα Windows" φόρουμ. |
|
| |||
| |||
| Είχα το SP1 για την δική μου για λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα, φαίνεται να παρεμβαίνουν περιστασιακά με Kaspersky, το οποίο είναι AV μου, η πρόληψη από τη φόρτωση. Σε αντίθετη περίπτωση το πρόστιμο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πριν από την εγκατάσταση του SP1, όλοι οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Windows Vista RTM (δηλαδή, αν το αγοράσατε τον υπολογιστή σας με προεγκατεστημένα Vista) θα πρέπει να εγκαταστήσετε τρεις ενημερώσεις από τη Microsoft. Του Microsoft Windows Update θα εντοπίσει αυτόματα και να εγκαταστήσετε αυτές τις ενημερωμένες εκδόσεις πριν από την έκδοση του Windows Vista SP1. Δύο από αυτές τις ενημερώσεις αυξηθεί το ποσοστό επιτυχίας για την εγκατάσταση των Windows Vista SP1? Ένα είναι απαραίτητο μόνο αν έχετε Windows Vista Enterprise Windows Vista Ultimate ή εγκατασταθεί.
Κάνε υπομονή, και δεν το κατεβάσετε μόλις καταστούν διαθέσιμες. Περιμένετε μέχρι τα Windows Vista SP1 προσφέρεται με τον υπολογιστή σας μέσω της Microsoft Automatic Updates υπηρεσίας. Το σύστημά μου: Fred
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Οι Αυτόματες ενημερώσεις ήταν στις 25 του Μάη, δεδομένου ότι τουλάχιστον.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Στην ΚΜ ιστοσελίδα αναφέρει, ότι η συνιστώμενη 3 σημαντικό να εγκαταστήσετε ενημερωμένες εκδόσεις πριν από την εγκατάσταση του SP1. Στην περίπτωσή μου, i didn't get sp1 για 2 ημέρες, με αυτόματη ενημέρωση. που μου έδωσε όλες τις άλλες πρώτες ενημερώσεις που περιελάμβανε τα 3 λεγόμενες σημαντικές ενημερωμένες εκδόσεις που κυκλοφόρησαν πριν από το SP1 για τον υπολογιστή μου. Εάν ξεκινήσετε από τα νέα o / s και να εγκατασταθεί το πρώτο ενημερώσεις από MS τότε wont get sp1 πρώτη, άλλες ενημερώσεις πρέπει να είναι σε θέση, πριν σας στείλει sp1. Δεν είστε σίγουροι ότι αν τα πραγματικά σημαντικό, αλλά αν η αυτόματη ενημέρωση της διαδικασίας δίνει sp1 τελευταία τότε πρέπει να υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτή δήλωση. Η τελευταία θέση του ήταν αντιγραφή ορυχεία & επικολληθεί από το MS site, wasn't τα λόγια μου, απλά νόμιζα ότι θα επικολλήσετε μόνο και μόνο για να δείξει ίσως των πιθανών θεμάτων από την εγκατάσταση του SP1 πρώτη πριν από τα υπόλοιπα Έχει κανείς εγκαταστήσει sp1 πρώτο χέρι; Id ήθελα να μάθω αν το ok για να εγκαταστήσετε το πρώτο, cos περιμένουν από αυτή να έρθει μέσα από αυτόματη ενημέρωση είναι πόνος χαιρετισμοί |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κατασκευάστηκε προσπαθείτε να εγκαταστήσετε Vista .. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 18 Απρ 2009 04:55 |
| Vista εκ νέου εγκατάσταση με αύξοντα παλιά; | pete21 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 24η Σεπ 2008 14:04 |
| Vista SP1 Install Τεύχος. Βοήθεια παρακαλώ. | LucasCu | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 1η Σεπ 2008 13:47 |
| Επίκλισης εγκατάσταση Vista | jas98235 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 29 Μαρ 2008 15:50 |
| Πώς να εγκαταστήσετε τα Windows Vista και XP στον ίδιο υπολογιστή; | its.sid | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 8η Αυγούστου 2007 08:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |