μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Vista SP1 για την παροχή συμβουλών. για την εγκατάσταση ή μη;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Ιουν 2008, 14:08
Μέλος Ομάδα

Default Vista SP1 για την παροχή συμβουλών. για την εγκατάσταση ή μη;

Γεια σας παιδιά, μου έχει πει σε ένα φίλο που να τρέχει Vista ταχύτερη και ομαλότερη, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Service Pack 1 για αυτό. αυτό είναι αλήθεια και τι θα σας συμβουλεύσει. υπάρχει το Service Pack 2 για τα Vista όπως έχετε για xp;

να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων
Old 27 Ιουν 2008, 14:09
Διαχειριστής Ομάδα

Παρακαλώ μετά στο σωστό φόρουμ. Θα πρέπει να μετακινήσετε όλα σας τα νήματα.

Ναι, το εγκατεστημένο προστίμου, συνιστάται να το πράξουν.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27 Ιουν 2008, 14:26
Ομάδα Δωρητών

Yea, συνιστούνται για την Ενημέρωση, ωστόσο, από όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει ακόμη SP2.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 28η Ιουν. 2008, 13:09
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας thingie2 View Post
Yea, συνιστούνται για την Ενημέρωση, ωστόσο, από όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει ακόμη SP2.
Είναι συνετό να το κατεβάσετε στη συνέχεια
Old 28η Ιουν. 2008, 13:10
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Παρακαλώ μετά στο σωστό φόρουμ. Θα πρέπει να μετακινήσετε όλα σας τα νήματα.

Ναι, το εγκατεστημένο προστίμου, συνιστάται να το πράξουν.
sorry dave φόρουμ που θέλεις να πεις. είναι στην ίδια ιστοσελίδα, αλλά με διαφορετικό τίτλο
Old 28η Ιουν. 2008, 13:35
Ομάδα Δωρητών

Ναι, είναι καλή ιδέα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε, μπορείτε να το κάνετε μέσω των αυτόματων ενημερώσεων, εάν έχετε τη δυνατότητα, αν δεν μπορείτε να το κατεβάσετε από το Microsoft Update.

Όσο για το λάθος φόρουμ λίγο, το θέμα μεταφέρθηκε allready (presumadly από Dave), όπως αυτό είναι τώρα στο "λειτουργικά συστήματα Windows" φόρουμ.
Old 1η Ιουλ 2008, 10:51
Ομάδα Δωρητών

Είχα το SP1 για την δική μου για λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα, φαίνεται να παρεμβαίνουν περιστασιακά με Kaspersky, το οποίο είναι AV μου, η πρόληψη από τη φόρτωση. Σε αντίθετη περίπτωση το πρόστιμο.
Old 1η Ιουλ 2008, 22:49
Ομάδα Δωρητών

Πριν από την εγκατάσταση του SP1, όλοι οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Windows Vista RTM (δηλαδή, αν το αγοράσατε τον υπολογιστή σας με προεγκατεστημένα Vista) θα πρέπει να εγκαταστήσετε τρεις ενημερώσεις από τη Microsoft. Του Microsoft Windows Update θα εντοπίσει αυτόματα και να εγκαταστήσετε αυτές τις ενημερωμένες εκδόσεις πριν από την έκδοση του Windows Vista SP1. Δύο από αυτές τις ενημερώσεις αυξηθεί το ποσοστό επιτυχίας για την εγκατάσταση των Windows Vista SP1? Ένα είναι απαραίτητο μόνο αν έχετε Windows Vista Enterprise Windows Vista Ultimate ή εγκατασταθεί.

Κάνε υπομονή, και δεν το κατεβάσετε μόλις καταστούν διαθέσιμες. Περιμένετε μέχρι τα Windows Vista SP1 προσφέρεται με τον υπολογιστή σας μέσω της Microsoft Automatic Updates υπηρεσίας.

Το σύστημά μου: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Motherboard:
Asus P5B Premium Vista Edition
Μνήμες:
4GB DDR2 XMS2 Corsair @ 280Mhz
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Κάρτα Ήχου:
Σύντομα:)
Hard Drive (s):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Υπόθεση / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Ψύξη:
Xigmatek Dark Knight
Network / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (ες):
Targa 19 'TFT Widescreen 16:9
Operating System (s):
XP64Bit
Old 2η Ιουλ 2008, 11:26
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Ozzie82 View Post
Κάνε υπομονή, και δεν το κατεβάσετε μόλις καταστούν διαθέσιμες. Περιμένετε μέχρι τα Windows Vista SP1 προσφέρεται με τον υπολογιστή σας μέσω της Microsoft Automatic Updates υπηρεσίας.
Eh? Οι ήδη διαθέσιμες. Και Τι τρέχει με τη λήψη τώρα; Αυτά τα πράγματα κάνουν get δοκιμαστεί γνωρίζετε.

Οι Αυτόματες ενημερώσεις ήταν στις 25 του Μάη, δεδομένου ότι τουλάχιστον.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 3 Ιουλίου 2008, 00:13
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας serverguy View Post
Eh? Οι ήδη διαθέσιμες. Και Τι τρέχει με τη λήψη τώρα; Αυτά τα πράγματα κάνουν get δοκιμαστεί γνωρίζετε.

Οι Αυτόματες ενημερώσεις ήταν στις 25 του Μάη, δεδομένου ότι τουλάχιστον.
I shouldn't πως θα είναι τα σημαντικά προβλήματα για πρώτη εγκατάσταση πριν από τις άλλες ενημερώσεις. Αλλά ένας φίλος μου ορυχεία προειδοποιήσει ότι μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα με sp1 εάν είναι εγκατεστημένο 1ο και στη συνέχεια θ υποστήριξε επίσης ότι από την ανάγνωση ενός MS doc σχετικά με την εγκατάσταση του SP1

Στην ΚΜ ιστοσελίδα αναφέρει, ότι η συνιστώμενη 3 σημαντικό να εγκαταστήσετε ενημερωμένες εκδόσεις πριν από την εγκατάσταση του SP1.

Στην περίπτωσή μου, i didn't get sp1 για 2 ημέρες, με αυτόματη ενημέρωση. που μου έδωσε όλες τις άλλες πρώτες ενημερώσεις που περιελάμβανε τα 3 λεγόμενες σημαντικές ενημερωμένες εκδόσεις που κυκλοφόρησαν πριν από το SP1 για τον υπολογιστή μου.

Εάν ξεκινήσετε από τα νέα o / s και να εγκατασταθεί το πρώτο ενημερώσεις από MS τότε wont get sp1 πρώτη, άλλες ενημερώσεις πρέπει να είναι σε θέση, πριν σας στείλει sp1.

Δεν είστε σίγουροι ότι αν τα πραγματικά σημαντικό, αλλά αν η αυτόματη ενημέρωση της διαδικασίας δίνει sp1 τελευταία τότε πρέπει να υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτή δήλωση.

Η τελευταία θέση του ήταν αντιγραφή ορυχεία & επικολληθεί από το MS site, wasn't τα λόγια μου, απλά νόμιζα ότι θα επικολλήσετε μόνο και μόνο για να δείξει ίσως των πιθανών θεμάτων από την εγκατάσταση του SP1 πρώτη πριν από τα υπόλοιπα

Έχει κανείς εγκαταστήσει sp1 πρώτο χέρι; Id ήθελα να μάθω αν το ok για να εγκαταστήσετε το πρώτο, cos περιμένουν από αυτή να έρθει μέσα από αυτόματη ενημέρωση είναι πόνος

χαιρετισμοί
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Νέα Κατασκευάστηκε προσπαθείτε να εγκαταστήσετε Vista .. 4D (Fordy (Ford) Ollie Λειτουργικά συστήματα Windows 8 18 Απρ 2009 04:55
Vista εκ νέου εγκατάσταση με αύξοντα παλιά; pete21 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 24η Σεπ 2008 14:04
Vista SP1 Install Τεύχος. Βοήθεια παρακαλώ. LucasCu Λειτουργικά συστήματα Windows 3 1η Σεπ 2008 13:47
Επίκλισης εγκατάσταση Vista jas98235 Λειτουργικά συστήματα Windows 5 29 Μαρ 2008 15:50
Πώς να εγκαταστήσετε τα Windows Vista και XP στον ίδιο υπολογιστή; its.sid Λειτουργικά συστήματα Windows 4 8η Αυγούστου 2007 08:12
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.