![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, JA je rekao prijatelju da je to izraditi Vidik trčanje brže i glađe, ja bi trebao instalirati Service Pack 1 za to. je to istinito i što biste savjetovali. Ima li Service Pack 2 za vidik kao da su za xp? Zahvaljujući Vam unaprijed |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Molimo post u ispravnom forum. Moram premjestiti sve Vaše nitima.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, to je preporučio Update, međutim, koliko znam, ne postoji SP2 yet.
| |||
| |||
| je to mudra preuzimanje onda |
|
| |||
| |||
| Dave forum žao što to misliš. je to u ovoj istoj web stranici, ali pod drugim naslovom |
|
| |||
| |||
| Da, to je dobra ideja da se preuzeti i instalirati ga, to možete učiniti putem automatskog ažuriranja, ako ste im omogući, ako ne možete preuzeti iz Microsoftova ažuriranja. Kao za krivi forum bitna je tema bila premještena allready (presumadly by Dave), jer je to sada u Windows operacijskim sustavima "forum. |
|
| |||
| |||
| Sam imao SP1 na moje za samo preko tjedna, čini se da povremeno ometati Kaspersky, što mi je AV, sprečava ga s učitava. Inače njen prekid. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prije instaliranja SP1, svi korisnici Windows Vidik RTM (koji je, ako ste kupili vaš računalo sa Vidik preinstalled) će morati instalirati tri ažuriranja od Microsofta. Microsoft Windows Update će automatski otkriti i instalirati ažuriranja tih prije izdavanjem Windows Vista SP1. Dvije od tih ažuriranja povećati stopu uspjeha za instaliranje sustava Windows Vista SP1 jedan je potreban samo ako na računalu imate sustav Windows Vista Enterprise ili Windows Vista Ultimate instaliran.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Njezina je na Automatic Updates od najmanje 25 svibanj.
|
| |||
| |||
| Quote:
U MS website se navodi, da su joj preporučio instaliranje ažuriranja 3 važno prije instalacije SP1. U mom slučaju, JA nije dobiti sp1 za 2 dana, kroz auto ažirirajući. Internet je dao mene i sve druge koji su prvi ažuriranja 3 tzv važnih ažuriranja izdana prije sp1 za moje računalo. Ako pođemo od novih o / s instaliranim i dobiti prvi ažuriranja iz MS tada ćemo dobiti navika sp1 prva, druga ažuriranja moraju biti na mjestu prije nego što vam poslati SP1. Niste sigurni da li njegova zaista važno, ali ako se auto ažirirajući postupku daje sp1 posljednja onda mora postojati neke istine u tu izjavu. Taj zadnji post mina je kopirati i zalijepiti iz MS stranici, nije moje riječi, Ja sam samo pomislio bih zalijepiti ga samo pokazati maybe mogućih pitanja instaliranjem sp1 prvi prije nego one ostale Je li netko instalira sp1 prvi ručno? Id željeli znati ako njezini redu da biste instalirali prvu, cos čekaju na to da se preko automatskog ažuriranja je bol pozdravi |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| New Build pokušavate instalirati Vidik .. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows Operating Systems | 8 | 18. travanj 2009 04:55 |
| Vidik ponovo instalirati sa starim serijski? | pete21 | Windows Operating Systems | 2 | 24. Ruj 2008 14:04 |
| Instalacija Vidik SP1 Issue. Molimo za pomoć. | LucasCu | Windows Operating Systems | 3 | 1. rujan 2008 13:47 |
| Cant instalirati vidik | jas98235 | Windows Operating Systems | 5 | 29. ožujak 2008 15:50 |
| Kako instalirati sustav Windows Vista i XP na isti PC? | its.sid | Windows Operating Systems | 4 | 8. kolovoz 2007 08:12 |
| Thread Tools | |
| |