![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló srácok, már mondtam a barátomnak, hogy a Vista gyorsabb és könnyebb futni, úgy kell telepíteni a Service Pack 1-el. Igaz ez, és mit tanácsot. ott van a Service Pack 2 a kilátás van, mint az xp? köszönetet you in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Please post a megfelelő fórum. Meg kell mozgatni mind a szálak.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, ez ajánlott a frissítés, de amennyire én tudom, nincs még SP2.
| |||
| |||
| Bölcs dolog, hogy töltse le, majd |
|
| |||
| |||
| bocs dave amely fórum érti. ez az adott weboldal, hanem egy másik fejezet |
|
| |||
| |||
| Igen, ez egy jó ötlet, hogy töltse le és telepítse az eszközt, akkor ezt az automatikus frissítéseket, ha vannak kapcsolva, ha nem letölthető a Microsoft frissítést. A fórum kicsit rossz, a téma átkerült allready (presumadly Dave által), mivel ez most a "A Windows operációs rendszerek" fórum. |
|
| |||
| |||
| Én már SP1 az enyém több mint egy hete, úgy tűnik, hogy néha zavarja a Kaspersky, ami az én AV, megakadályozva, hogy a rakodás. Ellenkező esetben a bírság. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mielőtt telepítené az SP1, mind a felhasználók a Windows Vista RTM (azaz, ha megvette a számítógép-val Kilátás preinstalled) kell telepíteni a frissítéseket a Microsoft három. A Microsoft a Windows Update automatikusan észleli és telepíti a frissítéseket megelőzően, hogy a kibocsátás a Windows Vista SP1. Két frissítések növeli a siker mértéke a Windows Vista SP1, egy szükséges, csak akkor, ha a Windows Vista Enterprise és Windows Vista Ultimate telepítve.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Az volt az automatikus frissítési szolgáltatás, mivel május 25 legalább.
|
| |||
| |||
| Idézet:
Az MS honlapján azt állítja, hogy az ajánlott telepíteni 3 fontos frissítések telepítése előtt sp1. Az én esetemben, i didnt get SP1 2days keresztül automatikus frissítése. ez adta nekem az összes többi frissítések első, amely tartalmazza a 3 úgynevezett fontos frissítések előtt kiadott SP1 számítógépre. Ha indul új o / s telepített, és hogy az első frissítések MS akkor szokás kap SP1 első, egyéb frissítéseket kell lennie, mielőtt azok küldünk sp1. Nem biztos, hogy az igazán fontos, de ha az automatikus frissítési eljárást ad sp1 utoljára akkor kell némi igazság ott nyilatkozatot. Az utolsó utáni bányák másolt & vágólapra MS helyén, wasn't a szavaimat, én csak azt hittem, ez csak massza, hogy talán a lehetséges problémákat SP1 telepítése első mielőtt a többi Has anyone telepített SP1 első manuálisan? Id szeretnék tudni, hogy az OK-ra telepítéséhez először is, mert vár rá, hogy az automatikus frissítéseket a fájdalom üdvözlettel |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új építés Próbálok Telepítse Vista .. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | A Windows operációs rendszerek | 8 | 18. április 2009 04:55 |
| Vista újra telepíteni a régi soros? | pete21 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 24. Szeptember 2008 14:04 |
| Vista SP1 telepítése Issue. Kérem segítsen. | LucasCu | A Windows operációs rendszerek | 3 | 1. Szeptember 2008 13:47 |
| Cant install Vista | jas98235 | A Windows operációs rendszerek | 5 | 29. március 2008 15:50 |
| Hogyan kell telepíteni a Windows Vista és XP ugyanazon a pc? | its.sid | A Windows operációs rendszerek | 4 | 8. augusztus 2007 08:12 |
| Téma eszközök | |
| |