![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, I sakęs, kad draugas, kad Vista greičiau ir sklandžiau veikti, man reikia įdiegti Service Pack 1 "už jį. Ar tai tiesa ir tai, kas būtų jums patarti. Ar yra Service Pack 2, Vista, kaip jums Windows XP? dėkinga iš anksto |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prašome rašyti į teisingą forumą. Turiu perkelti visus savo temas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, tai rekomenduojama atnaujinti, tačiau kiek man žinoma, nėra SP2, dar.
| |||
| |||
| tai protinga jį atsisiųsti tada |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome, kurios dave forumą do you mean. tai tame pačiame tinklalapyje, o kitoje eilutėje |
|
| |||
| |||
| Taip, tai gera idėja, atsisiųskite ir įdiekite jį, tai galite padaryti per automatinius naujinimus, jei jie įjungti, jei neturite, galite jį atsisiųsti iš Microsoft. Kalbant apie klaidingą forumas bit, tema buvo perkelta biuletenio (presumadly Dave), kaip tai yra dabar "Windows" operacinės sistemos "forume. |
|
| |||
| |||
| Turėjau SP1 mano šiek tiek daugiau nei savaitę, atrodo, kad kartais trukdo Kaspersky, kuri yra mano AV, neleidžia jam Kraunasi. Priešingu atveju baudos. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prieš įdiegiant SP1, visiems vartotojams, kuriame veikia Windows Vista RTM (tai yra, jei pirkote kompiuterį su įdiegta Vista) turės įdiegti trijų atnaujinimus iš "Microsoft". Microsoft Windows Update "automatiškai aptikti ir įdiegti šiuos atnaujinimus prieš Windows Vista SP1. Du iš šių atnaujinimų padidinti sėkmės rodiklis įdiegti "Windows Vista SP1", viena yra būtinas tik jei turite "Windows Vista Enterprise, Windows Vista Ultimate" versija.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Jos buvo automatinius naujinimus, nes gegužė 25 bent.
|
| |||
| |||
| Citata:
MS svetainė ji teigia, kad jos rekomenduojama įrengti 3 svarbius naujinimus prieš diegiant SP1. Mano atveju, i didnt get SP1 2days, per automatinio atnaujinimo. jis man visas kitas naujienas pirmieji, kurie įtraukiami 3 vadinamuosius svarbius naujinimus, kol ji išleista SP1 mano kompiuteryje. Jei pradedate nuo naujus o / s įdiegtas ir gauti pirmojo atnaujinimus iš MS tada mes įpratęs gauti SP1 pirma, kitų atnaujinimų turi būti įdiegta prieš siųsti jums SP1. Nesate tikras, ar kad jos iš tikrųjų svarbu, bet jei auto atnaujinimo procedūra suteikia SP1 paskutinis tada ten turi būti šiek tiek ten pareiškimas tiesą. Kad paskutinį pranešimą minų buvo nukopijuotas ir įklijuotas iš MS svetainės wasnt mano žodžius, aš maniau aš norėčiau įterpti tik parodyti, gal apie galimas problemas diegiant SP1 pirma prieš gaunant, ar kitos Ar kas nors SP1 įdiegtas pirmą rankomis? Siųskite man žinoti, jeigu jos Gerai, kad įdiegti pirmojo, cos laukia jo ateiti per automatinio atnaujinimo yra skausmas linkėjimai |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujos statybos bando įdiegti Vista .. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows "operacinės sistemos | 8 | Balandis 18, 2009 04:55 |
| Vista iš naujo įdiegti su senais serijos? | pete21 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 24 rugsėjis 2008 14:04 |
| Vista SP1 įdiegimas numeris. Help please. | LucasCu | Windows "operacinės sistemos | 3 | 1 rugsėjis 2008 13:47 |
| Cant įdiegti Vista | jas98235 | Windows "operacinės sistemos | 5 | Kovas 29, 2008 15:50 |
| Kaip įdiegti "Windows Vista ir XP ant to paties kompiuterio? | its.sid | Windows "operacinės sistemos | 4 | 8 rugpjūtis 2007 08:12 |
| Temos įrankiai | |
| |