![]() |
|
| |||
| |||
| hi guys, i ir teicis, draugam, ka, lai vista ātrāk un darbojas gludāk, i būtu instalēt Service Pack 1 par to. tas ir patiess un kas Jūs konsultē. Vai ir Service Pack 2 vista kā, ja jums ir xp? pateikties jums iepriekš |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lūdzu pastu pareizs forumā. Man ir pārvietot visus savus pavedienus.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, tas ir ieteicams Update, tomēr, cik man zināms, nav SP2 yet.
| |||
| |||
| tas ir gudri lejupielādēt tam |
|
| |||
| |||
| sorry Dave kurā forums do you mean. tas ir šajā pašā tīmekļa vietnē, bet ar citā pozīcijā |
|
| |||
| |||
| Jā, tā ir laba ideja, lejupielādējiet un instalējiet to varat darīt, izmantojot automātisko atjaunināšanu, ja esat tos iespējota, ja jums nav iespējams lejupielādēt no Microsoft atjauninājumu. Attiecībā uz nepareizu forums bit, tēma tika pārvietots allready (presumadly by Dave), jo tagad tas ir "Windows operētājsistēmu" forumu. |
|
| |||
| |||
| Man bija SP1 mine tikai nedaudz vairāk par nedēļu, šķiet, reizēm traucē Kaspersky, kas ir mans AV, novēršot to no iekraušanas. Pretējā gadījumā tās naudas sods. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirms instalēšanas SP1 visiem lietotājiem, kurā darbojas Windows Vista RTM (tas ir, ja esat iegādājies datoru ar Vista preinstalled) būs vajadzīgs uzstādīt trīs atjauninājumus no Microsoft. Microsoft Windows atjaunināšana automātiski noteikt un instalēt šo atjauninājumu, pirms izlaišanas Windows Vista SP1. Divi no šiem jaunumiem palielina veiksmes rādītājs uzstādīšanai Windows Vista SP1, no kuriem viens ir nepieciešama tikai tad, ja jums ir Windows Vista Enterprise vai Windows Vista Ultimate uzstādīta.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Tā bijis Automatic Updates, jo 25 maijs vismaz.
|
| |||
| |||
| Quote:
MS mājas lapā tā norāda, ka tās ieteicams uzstādīt 3 svarīgus atjauninājumus pirms instalēšanas SP1. Manā gadījumā, i didn't get SP1 par 2days, izmantojot auto atjaunināšanu. tas deva man visu citu atjauninājumu pirmais, kas iekļautas 3 ts svarīgus atjauninājumus, pirms tā izlaida SP1 manu datoru. Ja jūs sākat jaunu o / s uzstādīta un iegūt pirmo atjauninājumus no MS, tad mēs paradis iegūt SP1, pirmkārt, citu atjauninājumu, ir jābūt pirms viņi jums nosūtīt SP1. Nav pārliecināts, vai tā, ka būtiski tiešām, bet, ja automātiskās atjaunināšanas procedūra sniedz SP1 pēdējā tad ir daļa patiesības tur paziņojumu. Pēdējā post mīnu bija nokopēt un ielīmēt no MS vietas, wasn't manus vārdus, es domāju, ka es ielīmējiet to tikai, lai pierādītu varbūt par iespējamajām problēmām, instalējot sp1 pirmais, pirms kļūst pārējo punktu Vai kāds ir uzstādīta SP1 vispirms manuāli? Id gribētu zināt, vai tā ok uzstādīt pirmo, cos gaida uz to nāk caur automātisko atjaunināšanu, ir sāpes sveicieni |
![]() |
|
| Bookmarks |