![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi guys, i zostały przez powiedziała znajomym, że aby uruchomić Vista szybsza i bardziej płynne, i należy zainstalować dodatek Service Pack 1 dla niego. jest to prawda i co Pan doradza. istnieje Service Pack 2 dla Vista, takie jak masz na xp? Thanking you in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Proszę post w odpowiednim forum. Muszę przenieść wszystkie swoje wątki.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, to zaleca się aktualizację, jednak o ile mi wiadomo, nie ma jeszcze SP2.
| |||
| |||
| jest mądry, aby go pobrać następnie |
|
| |||
| |||
| Przepraszam Dave forum które masz na myśli. jest w tej samej stronie, ale w innej pozycji |
|
| |||
| |||
| Tak, to dobry pomysł, aby pobrać i zainstalować go, możesz to zrobić poprzez automatyczne aktualizacje, jeśli ich aktywna, jeśli nie możesz go pobrać z witryny Microsoft Update. Jeśli chodzi o niewłaściwe forum bit, temat został przeniesiony allready (presumadly przez Dave), jak to jest teraz w "systemach operacyjnych Windows" forum. |
|
| |||
| |||
| Miałem SP1 w kopalni niewiele ponad tydzień, wydaje się czasami kolidują z Kaspersky, który jest moim AV, zapobiegając tym załadunku. Inaczej grzywny. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przed instalacją dodatku SP1 dla wszystkich użytkowników systemu Windows Vista RTM (tzn., jeśli kupił komputer z preinstalowanym Vista) będą musieli zainstalować trzy aktualizacje firmy Microsoft. Microsoft Windows Update automatycznie wykryje i zainstaluje aktualizacje do wcześniejszej wersji systemu Windows Vista z dodatkiem SP1. Dwa z tych aktualizacji zwiększyć wskaźnik sukcesu dla instalacji systemu Windows Vista z dodatkiem SP1, jeden jest konieczne tylko wtedy, gdy system Windows Vista Enterprise lub Windows Vista Ultimate zainstalowany.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Jej były na aktualizacje automatyczne od 25 maja co najmniej.
|
| |||
| |||
| Cytat:
Na stronie MS stwierdza, że zaleca się zainstalowanie 3 ważne aktualizacje przed instalacją SP1. W moim przypadku, i didnt get sp1 za 2 dni, za pośrednictwem automatycznej aktualizacji. on dał mi wszystkie inne aktualizacje pierwszym, który obejmował 3 tzw ważne aktualizacje przed zwolnione sp1 dla mojego komputera. Jeśli zaczyna się od nowa o / s instalowane i dostać pierwsze aktualizacje MS wtedy wont get sp1 pierwszy, inne aktualizacje muszą być na miejscu przed wysyłamy sp1. Nie jesteś pewien, że jeśli jej naprawdę ważne, ale jeśli auto aktualizacji procedury daje sp1 ostatniego następnie muszą istnieć pewne prawdy w tym oświadczeniu. To ostatnie stanowisko kopalń został skopiowany i wklejony z MS witryny wasnt moje słowa, i po prostu myśli i wkleić go byłoby po prostu pokazać może możliwych problemów instalując sp1 przed uzyskaniem inne Czy ktoś zainstalowany sp1 najpierw ręcznie? Chcę wiedzieć, czy jej ok zainstalować najpierw cos czeka na to, aby poprzez automatyczne aktualizacje jest ból pozdrowienia |
![]() |
|
| Zakładki |