![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi guys, i sa spus de către un prieten la care să facă mai repede şi să ruleze Vista fine, eu ar trebui să instalaţi Service Pack 1 pentru el. acest lucru este adevărat şi de ce te-ai sfătui. e acolo, Service Pack 2 pentru Vista pe care le-aţi dori pentru xp?
ai mulţumi în avans |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vă rugăm să scrii în corectă forum. Nu trebuie să vă mutaţi de toate firele.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Da, este recomandat să Update, totuşi, în ceea ce ştiu eu, nu există încă o SP2.
|
|||
|
|||
|
este înţelept să-l descărcaţi apoi
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne pare rău Dave forum care vrei sa spui. este, în acest fel site-ul, dar sub un alt titlu
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, este o idee bună să descărcaţi şi să-l instalaţi, o puteţi face prin intermediul actualizărilor automate, dacă le-au permis, dacă nu îl puteţi descărca de la Microsoft Update.
În ceea ce priveşte forum greşit puţin, la acest subiect a fost mutat allready (presumadly de către Dave) în care acest lucru este acum în "sistemele de operare Windows" forum. |
|
|
|||
|
|||
|
Am avut SP1 pe a mea de peste o săptămână, din când în când pare să interfereze cu Kaspersky, care mi-e AV, împiedicând-o de la încărcare. Altfel, ei bine.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Înainte de a instala SP1, toţi utilizatorii care rulează Windows Vista RTM (adică, dacă aţi cumpărat pe computer cu Vista preinstalat) va avea nevoie de trei pentru a instala actualizări de la Microsoft. Microsoft, Windows Update va detecta automat şi de a instala aceste actualizări, înainte de lansarea Windows Vista SP1. Două dintre aceste actualizări creşte rata de succes pentru a instala Windows Vista SP1; unul este necesar doar dacă aveţi Windows Vista Enterprise sau Windows Vista Ultimate instalat.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citat:
Sale a fost pe Actualizări automate de la 25 mai, cel puţin.
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
În site-ul MS-l membre, care sa recomandat să instalaţi actualizări de 3 importantă înainte de a instala SP1. În cazul meu, i didnt get SP1 pentru 2 zile, prin actualizarea automată. acesta mi-a dat toate celelalte actualizări primul care a inclus cele 3 asa-numitele important actualizări înainte de a fi lansat SP1 pentru calculatorul meu. Dacă încep de la noi o / s si sa instalat primul actualizări de la MS apoi am obiceiul sp1 obţine în primul rând, o altă actualizare trebuie să fie pus în aplicare înainte de a vă trimite SP1. Nu este sigur că, dacă ei cu adevărat important, dar în cazul în care procedura de actualizare automată oferă sp1 ultimele atunci trebuie să existe unele adevărul acolo în declaraţie. Asta ultimul post de mine a fost copiate si lipite de la site-ul MS, wasn't cuvintele mele, eu doar am crezut că ar fi să-l inseraţi pentru a afişa Poate doar de problemele posibile prin instalarea SP1 înainte de a obţine alte cele Are cineva instalat SP1 primul manual? Aş vrea să ştiu dacă sa OK pentru a instala în primul rând, pentru ca asteapta pe ea pentru a veni prin actualizări auto este o durere cu respect |