![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj kluci, jsem řekl, priateľovi, že na vista rýchlejší a plynulejší beh, aj by mali nainštalovať aktualizáciu Service Pack 1 pre. je to pravda a čo by sa vám poradiť. je tam Service Pack 2 pre vista, ako máte na xp? poďakovať vám vopred |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prosím príspevok v správnom fóre. I musia presunúť všetky vaše závity.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, je to odporúča aktualizovať, ale pokiaľ viem, nie je zatiaľ SP2.
| |||
| |||
| je to rozumné stiahnuť odtiaľ |
|
| |||
| |||
| Promiň Dave fórum, ktoré máte na mysli. je to v tejto webovej stránke, ale pod iným názvom |
|
| |||
| |||
| Áno, je dobré si stiahnuť a nainštalovať ho, môžete tak urobiť prostredníctvom automatických aktualizácií, ak ste je povolená, ak nemáte môžete si ho stiahnuť z webovej lokality Microsoft Update. Pokiaľ ide o zlé fórum bit, tému bolo presunuté allready (presumadly by Dave), ako je to teraz v "operačných systémoch Windows" fórum. |
|
| |||
| |||
| Jsem SP1 na môj len niečo cez týždeň, zdá sa, že občas narušiť Kaspersky, čo je môj AV, prevencie pred naložením. Inak jeho pohodě. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pred inštaláciou balíka SP1 pre všetkých užívateľov s operačným systémom Windows Vista RTM (teda ak ste zakúpili počítač s Vista předinstalován) bude potrebné nainštalovať tri aktualizácie od spoločnosti Microsoft. Microsoft Windows Update bude automaticky detekovať a nainštalovať tieto aktualizácie pred vydaním Windows Vista SP1. Dvaja z týchto aktualizácií zvýšiť úspešnosť pri inštalácii Windows Vista SP1, je potrebné iba vtedy, ak máte Windows Vista Enterprise alebo Windows Vista Ultimate nainštalovaný.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Jej bol o Automatické aktualizácie od 25. mája v sérii.
|
| |||
| |||
| Citácia:
V MS internetovej stránke sa uvádza, že odporúča nainštalovať 3 dôležité aktualizácie pred inštaláciou SP1. V mojom prípade, i didnt dostať sp1 za 2 dni, a to prostredníctvom automatickej aktualizácie. je mi dal všetky ďalšie aktualizácie, ktoré zahŕňajú prvé 3 takzvané kritické aktualizácie pred tým, ako uvoľní SP1 pre môj počítač. Ak začnete od nového o / s nainstalovanou a získať prvý aktualizácie od MS potom zvyknutý dostať sp1 prvý, ďalšie aktualizácie musí byť na mieste skôr, ako budete odosielať sp1. Nie ste si istí, že ak sa jej naozaj dôležité, ale ak auto postup aktualizácie SP1 dáva posledný potom tam musí byť niečo pravdy, že vo vyhlásení. To posledný príspevok nadol bola skopírovaná & vložili z MS webu, wasn'ta moje slová, já myslel bych vložiť len ukázať možná možných problémov inštaláciou SP1 prvý ešte pred získaním iných Má niekto nainštalované sp1 prvý ručne? Id chcel vedieť, či jeho ok nainštalovať ako prvý, pretože čakanie na to, aby prostredníctvom automatickej aktualizácie je bolesť pozdravy |