![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, ЈА је рекао пријатељу да је то направити Видик трчање брже и глађу, ја би требало да инсталирате Сервице Пацк 1 за то. је то тачно и шта бисте ну. Има ли Сервице Пацк 2 за видик као да су за ксп? Захваљујући Вам унапред |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Молимо пост у исправном форум. Морам покрет све Ваше нитима.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, то је препоручио Упдате, међутим, колико знам, не постоји СП2 ыет.
| |||
| |||
| је то мудра скидати онда |
|
| |||
| |||
| Даве форум жао што то мислиш. је то у овој истој уеб страници, али под другим насловом |
|
| |||
| |||
| Да, то је добра идеја да се преузети и инсталирати га, то можете учинити путем аутоматског ажурирања, ако сте им омогући, ако не можете да преузмете из Мицрософт исправке. Као за криви форум битна је тема била премештена аллреады (пресумадлы бы Даве), јер је то сада у Уиндоус оперативним системима "форум. |
|
| |||
| |||
| Сам имао СП1 на моје за само преко недеље, чини се да повремено ометати Касперскы, шта ми је АВ, спречава га са итава. Иначе њен прекид. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пре инсталације СП1, сви корисници Уиндоуси Видик РТМ (који је, ако сте купили ваш рачунар са Видик преинсталлед) ће морати да инсталирате три исправке од Мицрософта. Мицрософт Уиндоус Упдате ће аутоматски открити и инсталирате исправке тих пре издавањем Уиндоус Виста СП1. Две од тих исправке повећати стопу успеха за инсталирање система Уиндоус Виста СП1 један је потребан само ако на рачунару имате систем Уиндоус Виста Ентерприсе или Уиндоус Виста Ултимате инсталиран.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Њена је на Аутоматиц Упдатес од најмање 25 мај.
|
| |||
| |||
| Куоте:
У МС уебсите се наводи, да су јој препоручио инсталирање исправке 3 важно пре инсталације СП1. У мом случају, ЈА није добити сп1 за 2 дана, кроз ауто модернизација. Интернет је дао мене и све друге који су први исправке 3 тзв важних ажурирања издата пре сп1 за моје рачунар. Ако пођемо од нових о / с инсталираним и добити први исправке из МС тада ћемо добити навика сп1 прва, друга исправке морају бити на месту пре него што вам послати СП1. Нисте сигурни да ли његова заиста важно, али ако се ауто модернизација поступку даје сп1 последња онда мора постојати неке истине у ту изјаву. Тај последњи пост мина је копирате и налепите из МС страници, није моје речи, Ја сам само помислио бих налепите га само показати маыбе могућих питања инсталирањем сп1 први пре него оне остале Да ли је неко инсталира сп1 први ручно? Ид желели да знају ако њени реду да бисте инсталирали прву, цос чекају на то да се преко аутоматског ажурирања је бол поздрави |